19 Ağustos 2013 Pazartesi

Brandium Alışveriş Merkezi Nerede?

  Hiç yorum yok
Ateşehir’in yükselen değeri Brandium Alışveriş Merkezi, 500 milyon dolarlık yatırım ile hizmete açıldı. Mart ayından bu yana İstanbul halkına hizmet veren Brandium AVM, Anadolu yakasının en iyi alışveriş merkezleri arasında gösteriliyor. Şu sıralar, henüz çok bilinmediğinden, mekanda rahatça gezebilirsiniz.
Dünya markalarını bir araya getiren Brandium Alışveriş Merkezi, teker teker açılan mağazalarının ardından, şimdi de restoranlarını hizmete açıyor. Mağazaları gezdikten sonra bir cafede oturup dinlenebilmeniz için, NumNum Cafe ya da Mado gibi farklı seçenekleri değerlendirebilirsiniz.
Kulaktan kulağa adı hızla yayılan Brandium AVM hakkında en çok merak edilen sorulardan biri ise Brandium AVM nerede? oluyor. Brandium Alışveriş Merkezi, Küçükbakkalköy Mah, Dudullu yolu’na yakın bir konumda, Ataşehir girişinde yer alıyor. Brandium Rezidance’ın hemen yanında yer alan alışveriş merkezi, özellikle bayanlardan büyük ilgi görüyor. Birçok giyim ve dekorasyon mağazasını bir araya getiren Brandium AVM’de aynı zamanda birçok mutfak gereçleri mağazası da bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder