22 Ağustos 2013 Perşembe

Derya Alabora Kimdir? Nereli Kaç Yaşında Resimleri

  Hiç yorum yok
Derya Alabora kim,
Derya Alabora biyografi,
Derya Alabora fotoğrafları,

Bu biyografi yazımız da sinema ve dizi oyuncusu Derya Alabora hakkında bilgiler sizlerle paylaşacağız. Derya Alabora ile ilgili bütün bilgilere ve fotoğraflarına ulaşabilirsiniz. Derya Alabora kimdir, biyografisi, özgeçmişi, memleketi, yaşam öyküsü boyu, kaç yaşında ve nerelidir?
Derya Alabora, 1959 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Asıl soyadı Harupçu olan Derya,  ”Alabora” soyadını “ikinci annem” diye adlandırdığı teyzesinin soyadından almıştır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalını okudu ve mezun oldu.
Masumiyet filmi ve Şaşıfelek Çıkmazı dizisi ile herkesin tanıdığı ve sevdiği biri haline geldi. Derya, bir çok sinema, dizi ve tiyatro oyunlarında rol almıştır. Şu sıralar yayında olan Leyla ile Mecnun dizisine konuk oyuncu olarak katıldı.
Derya Alabora, gösterdiği oyunculuk performansı ile bir çok ödülünde sahibidir.

Derya Alabora Resimleri


Rol aldığı bazı dizi ve filmler; Çıplak Gerçek, Küçük Hanımefendi, Ayrılık, Karanlıktakiler, Es-es, Pandora’nın Kutusu, Adem’in Trenleri, Aşk Her Yaşta, Simbiyotik, Aşk Meydan Savaşı, Renkli Dünyalar, Salkım Hanımın Taneleri, Bana Old and Wise’ı Çal, Masumiyet, Şaşıfelek Çıkmazı, 80. Adım,Yengeç Sepeti, İz,  Dönersen Islık Çal, Bir Kırık Bebek, Ezber

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder