16 Ağustos 2013 Cuma

En Eğlenceli Radyo Programı Hangisi?

  Hiç yorum yok
Televizyon izlemekten daha zevkli olan bir şey varsa, o da kuşkusuz radyo dinlemektir. Bir şeyleri görmektense, onları kafada canlandırmak çok daha zevklidir. Bu nedenle, özellikle boş programlarla dolu olan şu yaz kuşağını bir kenara bırakın ve radyoda eğlenmenin keyfini çıkarın. Tam 11 yıldır radyoda gece kuşağında yayın yapan Matrax programı, oldukça geniş bir dinleyici kitlesine sahip. Üstelik bu programı yalnızca gençler değil, her yaştan Türk insanı dinliyor.

Zeki Kayahan Çoşkun’un sunuculuğunu üstlendiği Matrax programı, hafta içi her akşam 23:30′da başlıyor. Bitiş süresi ise genellikle gecenin eğlencesine göre değişiyor. Bazen 02:00′de biten program, bazen sabah 04:00′e kadar sürebiliyor. Çatacak yer arıyorum, Gecenin en seksi sesi, İyilik Meleği, Grup Gutturik gibi farklı konu başlıkları altında programa bağlanarak, Zeki ile birlikte sohbet edebilirsiniz. 
Yıllardır süren ve her akşam farklı konular eşliğinde kimi zaman sizi kahkahalara boğan bu radyo programı, oldukça eğlenceli bir seyirde izliyor. Özellikle Ayten Abla’nın sohbetlerini dinlerken yüzünüzden gülümseme eksik olmayacak. Matrax, yayın hayatını Alem FM ‘de sürdürüyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder