4 Ağustos 2013 Pazar

En Ucuz Katı Meyve Sıkacağı Hangileri?

  Hiç yorum yok
Katı meyve sıkacağı, evlerimiz için artık birer lüks olmaktan çıkıp, bir ihtiyaç haline geldi. Çevre kirliliği, stres, yorgunluk gibi birçok faktör sağlığımızı tehdit ederken, bu tür ev aletleri sayesinde sebze ve meyveleri tüketirken zorlanmayacaksınız. Örnek vermek gerekirse, hiç birimiz kolay kolay bir oturuşta bir kilo havuç tüketemeyiz, oysa katı meyve sıkacağı ile sıktığımızda 1 kilo havuç, 1 bardak havuç suyu haline gelecektir.
en iyi katı meyve sıkacağı 2013 300x300 En Ucuz Katı Meyve Sıkacağı Hangileri?

Ayrıca detoks yapanlar için de katı meyve sıkacağı büyük bir kurtarıcıdır. Marketlerde satılan ve içinde sayamayacağımız kadar fazla katkı maddesi bulunan meyve suları yerine, vitamini henüz içinde olan taze meyve suları sıkabilirsiniz. Üstelik meyve suyunun hazmı, katı meyve ve sebzelere oranla çok daha kolaydır. Sindirim sistemini yormaz, bu nedenle mide yanması problemi yaşayanlar için de katı meyve sıkacağı kullanılması tavsiye edilmektedir. www.trwikipedia.com
Gelelim katı meyve sıkacağı markalarına; bu aleti almak için tonlarca para saymanız gerekmiyor. İhtiyaçlarınızı karşılayacak bir makine yeterli olacaktır. Bazı markaların 450, 600 hatta 750 TL’ye katı meyve sıkacakları bulunuyor. Oysa Sinbo Katı Meyve Sıkacağı, bu konuda oldukça etkilidir. Sadece bir saniye içinde, taze sıkılmış meyve suyunuz hazır. Sinbo katı meyve sıkacağının fiyatı ise 140 TL. Üstelik temizlenmesi de oldukça kolay.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder