29 Ağustos 2013 Perşembe

Hadise Nasıl 13 Kilo Verdi - Hadise Zayıflama Diyeti

  Hiç yorum yok
Hadise Nasıl Zayıfladı,
Hadise Nasıl Kilo Verdi,
Hadise Zayıflama Diyeti,

Ünlü şarkıcı Hadise 1.5 ayda 13 kilo verdi. Herkesin Hadise’nin nasıl fazla kilolarında kurtulduğunu merak etmeye başladı. Biz bu yazımızda Hadise’nin günlük yemek diyeti ve zayıflamak için neler yaptığını sizlerle paylaşacağız.
Hadise Rumelihisarı’nda yürüyüş yaparken görüntülendi. Bu görüntülerden Hadise’nin epeyi zayıfladığı ve fazla kilolarından kurtulduğu ap açık ortada. Nasıl zayıfladığını sormak için yanına yaklaşmaya çalışan kameramanlardan hızlıca uzaklaşarak arabasına binip hızlıca oradan uzaklaştı.


Hadiseye Şeyda Coşkun Diyetisyenlik yapıyor.
Şeyda Çoşkun; Her gün sabah 06.30′da uyanıp yürüyüşe çıkıyor. Ayrıca pilates yapıyor. Hadise’ye her gün farklı bir kahvaltı yaptırdığını anlatan Coşkun “Bir sabah yulaf yiyor, diğer gün ise omlet. Ya da bir diğer gün peynirli kahvaltı yapıyor. Ama aynı anda hem peynir, hem yulaf vermiyorum. Karbonhidrat ile proteini çok karıştırmıyorum. Bol bol sebze yemeği yediriyorum. Yanında mutlaka yoğurdu oluyor. Mesela bir sabah yulaf yiyorsa, öğlen sebze yemeği ve yanında yoğurt, akşam da ızgara etini yiyor. Ara öğünlerde ise ayran ve bitki çayları veriyorum” dedi.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder