29 Ağustos 2013 Perşembe

Heydex Nedir? Nasıl Kaldırılır? Silinir

  Hiç yorum yok
heydex nedir,
heydex explorer nasıl yok edilir,
heydex kaldırma,

Bilgisayarınıza bir program yüklediniz veya internet te dolaşırken bir baktınız ki anasayfanız değişmiş Heydex anasayfanız haline gelmiş. Genelde bu tarz anasayfaya yerleşen açılış sayfalarını direk kaldıramıyoruz.
Bir kaç farklı işlemler gerçekleştirdikten sonra bilgisayarımızdan ancak kaldırabiliyoruz.
heydex kaldırma, heydex silme işlemi, heydex anasayfadan kaldırma, heydex kalkmıyor, mozilla heydex kaldırma, ie heydex kaldırma, chrome heydex kaldırma

Heydex Nedir? Nasıl Kaldırılır? Silinir

Chrome Tarayıcıdan Heydex Nasıl Kaldırılır?
  • Chrome tarayıcısını açtıktan sonra sağ üst köşesinden “Ayarlar”ı seçin, Ayarlar sayfası açıldıktan sonra “Başlangıç” “Yeni Sekme sayfasını aç” seçin ve tarayıcınızı kapatın.
  • Masaüstü Chrome kısayoluna sağ tılayın ve “Özellikleri” seçin, “Kısayollar” sekmesi altındaki “Hedef” kutusunun içeriğini temizleyin. “Başlama Yeri” içeriğini kopyalayın (“C:\Users\username\AppData\Local\ Google\Chrome\Application”) ve sonra “Hedef” kısmına yapıştırarak arkasına “\chrome.exe” ekleyin, “Uygula” yı tıklayın ve çıkın.

İnternet Explorer Tarayıcıdan Heydex Nasıl Kaldırılır?
  • İnternet Explorer açın ve daha sonra menüden “Araçlar” “İnternet Seçenekleri” “Genel” sayfasının altındaki kısmı temizleyin ve sonra tarayıcınızı kapatın.
  • Masaüstü İnternet Explorer kısayoluna sağ tıklayın ve “Özellikleri” seçin, “Kısayollar” sekmesi altındaki “Hedef” kutusunun içeriğini temizleyin. “Başlama Yeri” içeriğini kopyalayın (“C:\Program Files\Internet Explorer”) ve sonra “Hedef” kısmına yapıştırarak arkasına “\iexplore.exe” ekleyin, “Uygula” yı tıklayın ve çıkın.

Mozilla Tarayıcısından Heydex Nasıl Kaldırılır?
  • Masaüstü Firefox kısayoluna sağ tılayın ve “Özellikleri” seçin, “Kısayollar” sekmesi altındaki “Hedef” kutusunun içeriğini temizleyin. “Başlama Yeri” içeriğini kopyalayın (“C:\Program Files\Mozilla Firefox“) ve sonra “Hedef” kısmına yapıştırarak arkasına “\firefox.exe ” ekleyin, “Uygulaya” tıklayın ve çıkın.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder