26 Ağustos 2013 Pazartesi

Louis Vuitton Noe Çantalar

  Hiç yorum yok
2013 yazında gökkuşağı renkleriyle yeniden karşımıza çıkıyor. Jessica Chastain ve Angeline Jolie gibi isimler, Noe’nin müdavimlerinden. 90′lı yılların efsane çantası Louis Vuitton Noe çantalar, bu sezon yeniden hayatımıza girmeyi başardı. Kendine has tarzı, kolay kullanımı ve dikkat çekici renkleri ile 2013 yazında ünlü güzellerinde tercih ettiği çanta modelleri arasında cıvıl cıvıl renkler ve desenler de yer alıyor.

Birbirinden renkli Noe çantalar, Louis Vuitton’un yeni sezon çekimlerinde ilk bakışta göze çarpıyor. Siz de bu çantalarla farklı ve bir o kadar da dikkat çekici bir görünüm yakalamak isterseniz, önerilerimize kulak verin. 
Baştan aşağı koyu tonlarda giyinmeyi tercih edecekseniz, Louis Vuitton Noe’nizin iddialı bir renk olmasına özen gösterin. Bu sezon yeniden hayatımıza dönen Noe çanta modelleri arasında sarı, mor, yeşil, su yeşili, bordo, lacivert gibi göz alıcı renkler de yer alıyor.
Onun dışında klasik Louis Vuitton desenleri ve çizgileri de yine Noe çanta modellerinde karşımıza çıkıyor. Günlük hayatta hemen her kıyafetle tercih edebileceğiniz Noe çantalar, yalnızca bizlerin değil, aynı zamanda Hollywood’un ünlü güzellerinin de favori çanta modelleri oluyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder