25 Ağustos 2013 Pazar

Melike Güner Kimdir? Nereli Kaç Yaşında Boyu

  Hiç yorum yok
Melike Güner kim,
Melike Güner biyografi,
Melike Güner fotoları,

Doktorlar dizisindeki Zenan karakteri ile akıllarımıza kazıdığımız güzel oyuncu Melike Güner Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt evlendi. Kendilerine trwikipedia.com ailesi olarak bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Ekranların güzel oyuncusu Melike Güner, 2 Haziran 1979 yılında Türkiye’nin en kalabalık şehri İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü okuyarak tamamladı.
İlk oyunculuk hayatına Hayat Bağları adlı dizide Gül karakterini canlandırarak başladı. İlk başrolünü ise uzun metrajlı film olan İncir Reçeli’nde oynadı.
Ün kazandığı ve dizi ise Doktorlar dizisi oldu. Bu dizi de gösterdiği performansı ile herkesin tanıdığı biri isim haline geldi. Dizi de  Bekir Aksoy’un sevgilisi rolünü canlandırıyordu.
Resimlerle Melike Güner’i tanıyalım;
Rol aldığı diziler; Hayat Bağları, Dadı, Vay Anam Vay, Mahallenin Muhtarları, Ekmek Teknesi, Ödünç Hayat, Tombala, Kızlar Yurdu, Doktorlar, Kılıç Günü, İffet, Merhaba Hayat
Rol aldığı filmler; Haydarpaşa’da Bir Varmış Bir Yokmuş, Tarlada Açan Çiçekler, Organize İşler, Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol, İncir Reçeli, Labirent

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder