26 Ağustos 2013 Pazartesi

Morluk Nasıl Geçer? – Göz Morarması Nasıl Geçer?

  Hiç yorum yok
Morluk Nasıl Geçer?,
Göz Morarması Nasıl Geçer?, 
En Çabuk Şekilde Göz Morarması Nasıl Geçer?,

Çarpma sonrası olu­şan morluklara“hematom” denir.
Bir kavga sonucu veya düştünüz gözünüz veya bir yeriniz morardı. Bu morarmadan dolayı dışarı çıkamayan arkadaşlarımız veya partiye yada özel bir davete gidemeyenler var. Bizde bu yazımızda moraran yerinizin en çabuk şekilde nasıl eski haline geleceğini yazdık.
Tabii en sağlıklısı aile hekiminize başvurup, sizi tedavi ettikten sonra verilen merhem’in kullanılmasıdır. Genelde doktorlar Hirudoid Forte Jel merhemini yazar. Bana da bu merhemden yazmıştı ondan biliyorum:)
göz morarmasına ne iyi gelir, göz morarması kaç günde geçer, göz morarması nasıl geçer, göz morluğu nasıl geçer, göz morluğu kaç günde geçer, morarmış göze ne iyi gelir, moraran göze ne iyi gelir, gözüm morardı nasıl geçer
Hirudoid Forte Jel Nedir?
Kondroitin polisülfat topikal iltihabi durumlar üzerinde etkili bir ilaçtır. Ayrıca kanın pıhtılaşmasını önleyici ve bağ dokusu yenilenmesini hızlandırıcı etkileri de vardır. Kondroitin polisülfat topikal vücuttaki belirli biyolojik ve kimyasal işlemler üzerine etki ederek çalışır.
Önerilerimiz;
  • Siyah zeytin çekirdekleri çıka­rılıp ezilerek, lapası eziklere sarılır.
  • Un, zeytin­yağı, bal karıştırılıp ha­mur yapılarak sarılır.
  • Et dövülüp ezik­lere sarılır.
  • Çarpmalar, düşmeler sonucu oluşan mor­luklara Biberiye yağını sürün, 2 saat sonra morluk geçmeye başlar. Biberiye yağı kesiklere, ağrılara, morluk­lara çok iyi gelir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder