2 Eylül 2013 Pazartesi

Argan Yağının Faydaları Nelerdir?

  Hiç yorum yok
Doğanın mucizeleri saymakla bitmez. Doğada bulunan bu mucizelerden biri de argan yağıdır. Hem cilt, hem vücut hem de saç bakımında yarattığı mucizelerle, pahalı kremlere ödeyeceğiniz paralardan çok daha fazla yarar sağlayabileceğiniz argan yağını, vücudunuza doğal bir bakım yağı olarak uygulayabilirsiniz. Çatlak oluşumuna meyilli bir cildiniz varsa, kuruluğu gidermek için uygulayacağınız argan yağı, vücutta yağlı bir his bırakmazken, bıraktığı kokusu ile de bütün gün parfüm kadar etkili kokmanızı sağlar.

Argan yağı, saç bakımında da en çok tercih edilen doğal yağlardan biridir. Daha parlak ve canlı saçlara kavuşmak istiyorsanız, argan yağını tercih edebilirsiniz. Ünlü bayanların da güzellik sırlarından birisi olan argan yağını saçlarınıza uygulamak istiyorsanız, hakiki zeytinyağı ile karıştırarak saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Haftada 1 uygulayacağınız bu maske, daha parlak ve gür saçlara kavuşmanızı sağlayacak. 
Argan yağı, kuru ciltler için de oldukça faydalıdır. Cildinizi besler ve nemlendiriciye ihtiyaç duymazsınız. Ayrıca argan yağı, dudak bakımında da kullanabileceğiniz bir yağdır. Argan yağı ile hazırlayacağınız dudak balmını, soğuk kış günlerinde çatlayan dudaklarınızı korumak için kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder