2 Eylül 2013 Pazartesi

Çatlaklara Kahveli Çözüm

  Hiç yorum yok
Yıllardır bayanların çatlaklar konusunda kesin çözüm arayışları devam ediyor. Ancak ne yazık ki, şimdilik günümüz teknolojisi ile çatlaklardan %100 olarak kurtulmak mümkün değil gibi görünüyor. Ancak yine de, gerek çeşitli operasyonlar gerekse doğal yöntemlerle çatlaklardan büyük oranda kurtulabilirsiniz. Çatlaklara doğal çözüm olarak gösterilen kahveli karışım, kullanan bayanlardan büyük oranda olumlu yanıtlar geliyor. Düzenli kullanımda, 6 ayda çatlakların görünümü büyük oranda gideriliyor. Hatta bu yöntemle çatlaklara veda ettiğini söyleyen kadınlar da var. Peki, çatlaklara kahveli çözüm nedir? Nasıl uygulanır? 

Çatlaklara kahveli çözümü uygulayacaksanız, bununiçin limon ve Türk kahvesine ihtiyacınız olacak. Ayrıca uygulamayı banyo sırasında yapacağınızdan, kahve uygulamadan önce kan dolaşımını hızlandırmak için at kılı fırçası da kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Bu sayede, fırça sayesinde kan dolaşımı hızlandığı sırada, kahve ile peeling yaparak, çatlakların olduğu hücreleri ve dokuları canlandırabilirsiniz.
1 yemek kaşığı Türk kahvesine 1 tatlı kaşığı limon suyu karıştırarak, fırça ile vücudunuzu keseledikten sonra, çatlaklı bölgelere karışımı uygulayın. Sonrasında soğuk su ile vücudunuzu durulayın. Soğuk su da, kan dolaşımının hızlanmasına ve çatlakların giderilmesine yardımcı olur

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder