4 Eylül 2013 Çarşamba

Ezgi Mola Kimdir? Nereli Kaç Yaşında Boyu Resimleri

  Hiç yorum yok
Ezgi Mola kim,
Ezgi Mola biyografi,
Ezgi Mola fotoğrafları,

Bu biyografimiz de tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu Ezgi Mola hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşacağız.Ezgi Mola ile ilgili bütün bilgilere ve fotoğraflarına ulaşabilirsiniz. Ezgi Mola biyografisi, boyu, kaç yaşında ve nerelidir.
Ezgi Mola, 1983 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk oyunculuk hayatına henüz çocuk yaşta Kartal Tibet’in yönettiği Karate Can dizisi ile başladı. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezinden oyunculuk eğitimi aldı. Ayrıca Aydoğan Temel’den 2 yıl boyunca oyunculuk eğitimi aldı.
Ezgi Mola, Hırsız Polis dizisindeki başarılı performansı ile şöhret basamakları adım adım çıkmaya başladı. Ardından Hayatımın Kadınısın filminde Türkan Şoray ile beraber oynadı ve 2007 yılında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Sadri Alışık Ödülü sahibi oldu.
Rol aldığı filmler; Celal ile Ceren, Pazarları Hiç Sevmem, Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi, Ay Büyürken Uyuyamam, Dedemin İnsanları, Veda, Hokkabaz, Hayatımın Kadınısın, Organize İşler, Ejder Kapanı.
Rol aldığı diziler; Kötü Yol, Bir Ömür Yetmez, Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan, Canım Ailem, Sınıf, Kolay Gelsin, Senden Başka, Hırsız Polis, Görünmez Adam, Sevinçli Haller, Sultan Makamı, Unutma Beni, Karate Can
Resimlerle Ezgi Mola’yı tanıyalım;



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder