5 Eylül 2013 Perşembe

Onur Özbizerdi Kimdir? Nereli Hayatı Kaç Yaşında

  Hiç yorum yok
Onur Özbizerdi kim,
Onur Özbizerdi biyografi,
Onur Özbizerdi hakkında bilgi,

Bu biyografimiz de yeraltı dünyasının ünlü ismi Dündar Kılıç’ın torunu Onur Özbizerdi hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşacağız. Onur Özbizerdi ile ilgili bütün bilgilere ve fotoğraflara ulaşabilirsiniz. Onur Özbizerdi kimdir, biyografisi, boyu, kaç yaşında ve nerelidir?
Onur Özbizerdik’in annesi Uğur Kılıç, Adanalı gece kulübü sahibi İhsan Özbizerdik’ten boşandıktan sonra Alaattin Çakıcı ile evlendi. Ancak Uğur Kılıç, henüz 13 yaşında olan oğlu Onur’un gözü önünde kocası Alaattin Çakıcı tarafından Uludağ’da öldürtüldü. Alaattin Çakıcı, Uğur Kılıç’ı öldürmeye azmettirmekten mahkum oldu.
Şişli Terakki Lisesi’ndeki eğitimini yarım bırakan Onur Özbizerdik, Etiler’deki Friday’s Bar’a girmesine izin vermeyen kahya Cenk Dikel’i, tabancayla cinsel organından vurdu, yaşı küçük olduğu için çıkarıldığı mahkemede serbest bırakıldı.
Özbizerdik, amcası Gencay Çakıcı’yı öldürmeye azmettirmekten tutuklandı ve bir süre cezaevinde kaldı. Çıktıktan sonra da Etiler’de iki grup arasında çıkan ve cinayetle sonuçlanan bir çatışmaya karıştı. Çatışmada Özbizerdik’in 23 yaşındaki koruması öldü iki kişi yaralandı.
Özbizerdik, Romanya’ya kaçtı. Cinayete teşebbüs, askerlikten kaçma gibi suçlar nedeniyle Türkiye tarafından aranan Özbizerdik yakalandığı Romanya’da 3 ay sonra tahliye oldu.
Özbizerdik’in adı son olarak Şişli’de, bir rezidansta yaşanan cinayette geçti. Bir işadamını öldürmekten Hasan Heybetli ile birlikte yargılandı. Hasan Heybetli ceza alırken, O beraat etti. Yargıtay Onur Özbizerdik’in beraatini bozdu.

Onur Özbizerdi Resimleri




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder