1 Temmuz 2014 Salı

ULAN İSTANBUL DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - ULAN İSTANBUL KADROSU

  Hiç yorum yok
ULAN ISTANBUL DIZISI...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D ekranlarinda yepyeni bir dizi daha izleyici ile bulusuyor. Yaz aylarinda bol bol dizi olacagi artik kesinlesmis durumdadir. Tüm kanallar yaz dizilerini tanitmaya devam ediyor.

Kanal D de yeni dizisi olan Ulan Istanbul adli dizisinin tanitimi yaparak simdiden merak uyandirmaya basladi.

Ulan Istanbul dizisi Kanal D ekranlarinda seyirci ile bulusacak. Ulan Istanbul dizisi basrollerinde Ugur Polat, Sebnem Bozoklu, Sevtap Özaltun, Kaan Yildirim gibi isimlerin www.songuncel.blogspot.com yer aldigi Ulan Istanbul dizisi bir suç lideri olan Kandemir'in ve ekip arkadaslarinin birlikte kendilerine has yöntemleri ile soygun yapmalarini ve bu çetenin aralarindaki dostlugu anlatmaktadir. Ulan Istanbul dizisi oyunculari kimler, konusu nedir gibi dizi hakkinda merak edilenleri yazimizin devaminda bulabilirsiniz.bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

Ulan Istanbul Dizi Oyunculari Kimler
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

Ulan Istanbul Dizisi Kandemir - Ugur Polat
Ulan Istanbul Dizisi Yaren - Sebnem Bozoklu
Ulan Istanbul Dizisi Derya - Sevtap Özaltun (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Ulan Istanbul Dizisi Karlos - Erkan Kolçak Köstendil (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Ulan Istanbul Dizisi Ferdi - Kaan Yildirim
Ulan Istanbul Dizisi Bahadir - Caner Özyurtlu
Ulan Istanbul Dizisi Ceyhun - Salih Bademci
Ulan Istanbul Dizisi Ali Riza - Alptekin Serdengeçti
Ulan Istanbul Dizisi Sehriban - Zeynep Kankonde
Ulan Istanbul Dizisi Hayati - Beyti Engin
Ulan Istanbul Dizisi Muhtar - Gökhan Nigdeli
Ulan Istanbul Dizisi Shan Li - Bahadir Hakim
Ulan Istanbul Dizisi Umay - Ayta Sözeri
Ulan Istanbul Dizisi Giyas - Can Bartu Aslan
Ulan Istanbul Dizisi Servet - Zihni Göktay
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

Ulan Istanbul Dizi Konusu Nedir
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Istanbul'da bir dolandiricilik çetesinin lideri olan Kandemir, yaninda yetistirdigi ekibiyle kendine özgü tarzi ve ilkeleri olan soygunlar yapmaktadir. Ekibin temel felsefesi; “Adaletli Çalmak”tir. Ihtiyaci olmayandan, ihtiyaçlari kadarini, ihtiyaçtan araklarlar. Ferdi, Karlos, Yaren ve Bahadir'dan olusan bu tayfayi birbirine baglayan en temel sey dostluktur. Ancak Kandemir’in eski ve degerli dostu olan Ali Riza Kaptan'in kendisi yüzünden tuzaga düsürülüp cezaevine girdigini ögrenmesi her seyi degistirir.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kandemir ve çetesi Istanbul'un eski mahallelerinden birine yepyeni kimliklerle yerlesirler. Bu yalandan ailenin babasi Kandemir ve sözde çocuklarinin eve yerlesecekleri gün, bir sürpriz misafir daha katilir aralarina… Derya'nin da ekibe katilmasiyla Kandemir ve 5 çocugundan olusan Nevizade Ailesi son seklini alir. Ekibin sakin ve olaysiz zannedip yerlesmeye karar verdikleri mahallede ise hiçbir sey uzaktan göründügü gibi degildir.

Hepsi, bu sehre en sinkaflisindan birer 'ULAN' çekip gelmislerdir. Kendi hayatinda bir kaybeden olduktan sonra, kizinin karsisina bir gün tertemiz çikmak isteyen Kandemir, yetistirme yurdundan birlikte kaçip Istanbul'a gelen ve sehrin sokaklarinin tüm dertlerini üzerlerinde tasiyan kan kardesler Ferdi ve Karlos, sarkici olma ümidiyle geldigi www.songuncel.blogspot.com Istanbul'da, hayallerini pavyon kulislerinin aynalarina akitan Yaren, ÖSS'de Türkiye derecesi yaparak Bogaziçi'nde okumaya hak kazanmis bir dahiyken parçalanmis ailesi yüzünden sosyal problemli birine dönüsen ve tüm zekasini hacker'likta kullanarak sistemden intikam alan Bahadir ve oyunculuk okumak için geldigi Istanbul'da, sahnelerde gösterme sansi bulamadigi yetenegini, babasini kurtarmak için kullanmaya baslayan Derya… Bu yeni aile çatisinda onlari bitmek bilmeyen bir macera, her ani eglence dolu bir hayat, bütün suçlarin içinde masum kalabilmis sevdalar ve kalabalik yalnizliklar beklemektedir.bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

ulan istanbul dizisi, ulan istanbul dizi oyunculari kimler, ulan istanbul dizi konusu, ulan istanbul ne zaman basliyor, ulan istanbul hangi günler oynuyor çikiyor, ulan istanbul dizisi oyuncu kadrosu, ulan istanbul dizisi karakter isimleri, ulan istanbul dizisindeki karakter ve isimler, yaren ulan istanbul, ulan istanbul sarki söyleyen kadin, ulan istanbul karlos karakteri, kanal d, yeni diziler, yeni baslayacak diziler,  Kategori: dizi, dizi oyunculari, kanal d, ulan istanbul, ulan istanbul dizi oyunculari, ulan istanbul konusu, yeni diziler


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder