19 Temmuz 2013 Cuma

Su Yeşili Elbise ile Hangi Renk Ayakkabı Giyilir?

  Hiç yorum yok
2013 yaz sezonunun favori renklerinden birisi olan su yeşili, abiye markalarının 2013 yaz koleksiyonunun da öne çıkan renkleri arasında yer alıyor. Kırmızı halıdaki ünlülerin de bu aralar en çok tercih ettikleri elbiselerden biri olan su yeşili elbise hakkında en çok merak edilen sorulardan biri de “su yeşili elbisenin altına hangi renk ayakkabı giyilir?” oluyor.

Mezuniyet partileri, doğum günleri, davetler ve düğünlerde bu yılın favori renklerinden birisi olan su yeşili ile uyumlu renkler arasında siyah, gümüş rengi ya da yaz için ideal olan neon renkler yer alıyor. Su yeşili ve neon pembe uyumu, özellikle mezuniyet partilerindeki bayanların tercihi oluyor.

Su yeşili elbisenizin altına dilerseniz gümüş rengi topuklu ayakkabılar ya da siyah renkte stilettolarınızı giyebilirsiniz. Hemen her türlü ayakkabı ile uyumlu olan su yeşili elbiseyi, sandaletlerle kombinleyerek günlük hayata uyarlayabileceğiniz gibi,  yüksek topuklu ayakkabılarla tamamlayarak parti havasına sokabilirsiniz. Elbiseye canlı ve dikkat çekici bir görünüm kazandırmak istiyorsanız, turuncu renkte ince bir kemeri belinize takın, ayaklarınızda da turuncu renkte stilettolardan tercih edebilirsiniz. Ayrıca hemen her türlü kombin ile kullanabileceğiniz ten rengi ayakkabılar da, su yeşili elbise ile kombinleyebileceğiniz ayakkabılar arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder