5 Eylül 2013 Perşembe

Burçin Abdullah Kimdir? Nereli Kaç Yaşında Resimleri

  Hiç yorum yok
Burçin Abdullah kim,
Burçin Abdullah biyografi,
Burçin Abdullah fotoğrafları,

Bu biyografimiz de sinema ve dizi oyuncusu Burçin Abdullah hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşacağız. Burçin Abdullah ile ilgili bütün bilgilere ve fotoğraflara ulaşabilirsiniz. Burçin Abdullah kimdir, biyografisi, boyu, kaç yaşında ve nerelidir?
Burçin Abdullah 1987 Bursa doğumludur. İlk olarak sanat hayatına 10 yaşındayken 1997 yılında Acı Günler projesiyle başlamıştır
Daha sonra 2000 yılında Üvey Baba dizisinde Lamia karakterini canlandırırken tam 13 yaşındaydu. Bu iki projeden sonra dört yıl gibi çok uzun bir ara veren sanatçı Burçin Abdullah, 2004 yılında yeniden Büyük Buluşma isimli projeyle karşımıza gelmişti zaman artık sanatçının 17 yaşına geldiğini gösteriyordu, canlandırdığı karakter ise Pınardı. Bir yıl sonra ise Beşinci Boyut dizisinde Aydan karakterini canlandırdığında artık 18 yaşına gelmişti. Üç yıllık uzun bir aranın ardından 2008 yılında Kollama isimli dizide İnci karakterini canlandırmıştır.

Burçin Abdullah Resimleri



Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümünde asistanlık yapan değerli oyuncuya okul hayatında başarılarının devam etmesini isteriz. Kendisi 2000 yıllardaki Üvey Baba dizisiyle tüm Türkiye tarafından tanınan bir oyuncu haline gelmiştir. Üvey Baba ilk olarak Televizyon Filmi olarak yayınlanmıştır. Bu kadroda dizide oynayanlara ek olarak Zihni Göktay da yer almıştır. Filmin başarısında sonra yapımcılar bu filmi artık diziye çevirmişlerdir. Lamia Karakterini canlandıran Burçin Abdullah’ın oyunculuk başarısı, Halil Güneşli karakterini canlandıran Şemşi İnkaya ile bir bütün halinde uyum sağladığı için bu başarı yakalamıştır.
Rol aldığı bazı dizi ve filmler; Acı Günler, Üvey Baba, Büyük Buluşma, Beşinci Boyut, Kara İnci, Kollama, Fatmagülün Suçu Ne?, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Dila Hanım, Selam, Kötü Yol

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder