4 Eylül 2013 Çarşamba

Ezo Sunal Kimdir? Nereli Kaç Yaşında Boyu

  Hiç yorum yok
Ezo Sunal kim,
Ezo Sunal biyografi,
Ezo Sunal doğum tarihi,

Bu biyografimiz de Türk Sinemanın usta oyuncusu Kemal Sunal’ın kızı, sanatçısı ve yazar olan Ezo Sunal hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşacağız. Ezo Sunal ile ilgili bütün bilgilere ve fotoğraflara ulaşabilirsiniz. Ezo Sunal kimdir, biyografisi, boyu, kaç yaşında ve nerelidir?
Ezo Sunal, 1984 yılında İstanbul’da dünyaya geldi fakat aslen Malatyalı’dır. İlk öğretimini 50. Yıl Cumhuriyet İlkokulunda, orta öğretimini Özel Sainte-Pulchérie Fransız Kız Ortaokulu’nda, lise öğrenimini ise İngiltere’de Bosworth Independent College’de tamamladı.
Lise yıllarında Royal Theatre of Northampton Guildhall’da tiyatro ve drama çalışmalarına katıldı. Üniversite yıllarında Londra’da yayımlanan Avrupa Gazetesi Sinema Köşesi’nde film kritikleri yazdı. 2006 ile 2007 yılları arasında Elele Dergisi’nde Annenin Rehberi sayfasında editörlük yaptı. Ocak 2007′den beri kendi adını taşıyan çocuk atölyesinde çalışıyor.
Atölye çalışmalarının yanı sıra, kurucularından olduğu annesinin ismini taşıyan Özel Gül Sunal Anaokulu’nda eğitmen olarak görev almakta, eğitim programları hazırlamaktadır. Oyuncu Ali Sunal’ın kardeşidir.

Ezo Sunal Resimleri



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder