26 Eylül 2013 Perşembe

O Ses Türkiye Yarışması - Çiğdem Bezci kimdir? nereli

  Hiç yorum yok

O Ses Türkiye yarışmasında sesiyle herkesi büyüleyen Çiğdem Bezci kimdir?


Sesiyle ve yaşamı ile geceye damgasını vuran Çiğdem Bezci, 1987 yılında Antalya Alanya’da dünyaya geldi. Daha önce şarkıcılık ile ilgili deneyimi olan Çiğdem hanım Alanya, Ankara ve İstanbul’daki çeşitli eğlence yerlerinde çalıştı.
2 yıl önce nişanlısı ile trafik kazası geçirim sağ ayağını kaybeden Çiğdem Bezci, 1 yıla yakın hastanede yattı. Sağ ayağını kaybetmesine rağmen nişanlısı ile mutlu olduğunu ve bunu evliliğe dönüştürerek şuanda da bir çocuk sahibi olduğunu O Ses Türkiye yarışmasında sahne şarkısından sonra dile getirmesi herkesi hüzünlendirdi. Ayrıca yaşama sevinci ile de herkesi büyüledi.
Alanya’da 14 Ekim 2009′da nişanlısı Alper Bezci’nin kullandığı otomobilin takla atması sonucu ağır yaralandı.Vücudunda 19 kırık oluşan ve sağ bacağı diz kapağının üzerinden kopan Çiğdem Yüce, Antalya ve Ankara’daki hastanelerde 200 gün verdiği yaşam savaşını kazandı.
o Ses Türkiye yarışmasında seslendirdiği Seni Sana Bırakmam parçası ile herkesin beğenisini kazanan Çiğdem hanıma trvikipedi.com ailesi olarak başarılar diliyoruz.
Resimlerle Çiğdem Bezci;



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder