23 Ekim 2013 Çarşamba

Bugünün Saraylısı Dizisi

  Hiç yorum yok

Yeni sezonda Atv ekranlarinda ekranlara gelmeye hazirlanan Bugünün Saraylisi dizisi, birçok deneyimli ve basarili oyuncuyu kadrosunda bulusturuyor. Ask-i Memnu dizisinde canlandirdigi Adnan karakteri ile bir anda genç neslin de tanidigi bir isim haline gelen Selçuk Yöntem’in basrolünde yer aldigi Bugünün Saraylisi dizisinin basrolünde, daha önce Kayip Sehir dizisinde tanidigimiz Cansu Tosun da yer aliyor. TRWikipedia



Çok büyük bir çalisma sonucunda hazirlanan muhtesem oyuncu kadrosu ile yeni sezonun iddiali yapimlari arasindaki yerini alan Bugünün Saraylisi dizisi, kisa sürede büyük ilgi gördü. Dizinin adina fan sayfalari kuruldu ve oyuncular kisa sürede ilgi görmeye basladi. Bu sezon, bu tarzda bir dizi pek bulunmuyor. Bu nedenle Bugünün Saraylisi dizisinin tutmasi bekleniyor.


Genç oyuncularin yani sira deneyimli oyunculara da yer verilen Bugünün Saraylisi dizisinde, dikkat çekici bir konu dikkatimizi çekiyor. Sarayin gidisini degistiren bir kadini canlandiran Cansu Tosun, masum güzelligi ve oyunculuktaki basarili performansi ile de dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder