4 Ekim 2013 Cuma

Kadir Doğulu Geri Dönecek Mi?

  Hiç yorum yok

Show TV’nin bir fenomen haline gelen dizisi Pis Yedili, okullarinin hasar görmesinin ardindan devlet lisesinden özel bir koleje gelen 7 arkadasin hikayesini ele aliyor. Bugüne kadar gündüz kusaginda onlarca kez ve saatlerce tekrari dönmesine ragmen, tekrarlari ile bile izlenme rekorlari kiran dizi Pis Yedili, yayin hayatina devam ederken, yeni sezonda alinan bir karar dizinin hayranlarini üzdü. TRWikipedia



Dizide Bayrampasali Güney karakterini canlandiran Kadir Dogulu, baska bir diziden aldigi rol teklifinin ardindan diziden ayrilma karari almisti. Bu kararin üzerine diziye baska karakterler alindi fakat su siralar, Güney yani Kadir Dogulu’nun diziye geri dönecegi konusuluyor. Transfer oldugu dizide bekledigi basariyi yakalayamayan ünlü oyuncu, geçen hafta yayinlanan bölümde dizideki sevgilisine mektup yolladi.


Bu da, Güney karakterinin geri dönebilecegi anlamina geliyor. Fakat onun yerine diziye gelen karakterin diziden nasil çikacagi ise merak konusu. Bize sorarsaniz, diziden çikan birinin tekrar gelmesi, hayranlarin pek de hosuna gitmeyecektir. Onun yerine, yeni sezona basladiklari kadro ile devam etmeleri daha dogru olacaktir.


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder