8 Ocak 2014 Çarşamba

Merve Aydın Kimdir? nereli, kaç yaşında, boyu

  Hiç yorum yok

Merve Aydin boyu; 1.80 

Merve Aydin kilosu; 58 kg

Ülkemizi basariyla temsil eden milli atletimiz Merve Aydin, 17 Mart 1990 yilinda Istanbul’un Bakirköy ilçesinde dünyaya geldi. ENKA spor kulübünde atletizm sporcusudur. Henüz genç yasta olmasina ragmen kosularda basarilar elde eden Merve Aydin,  2008 yilinda Dünya Gençler Atletizm Sampiyonasini ve 2011 yilinda Avrupa 23 yas alti Atletizm Sampiyonasi’nda 800 metre kosuda gümüs madalya kazandi.

Yine 2011 yilinda düzenlenen  Dünya Üniversite Yaz Oyunlari’nda 4×400 bayrak yarisinda ikinci gümüs madalyasini kazandi ve Avrupa 23 yas alti Atletizm Sampiyonasi’ndaki performansi ile Dünya Olimpiyat B barajini da geçti.

Son olarak Londra 2012 Kadinlar 800 metre seçmelerinde 2.seride yarisan sporcumuz Merve hanim yaris esnasinda sakatlanarak sonuncu oldu.

Merve Aydin’in ismi Ünlü yapimci Acun Ilicali’in yapimini ve sunuculunu üstlendigi 2014 Survivor yarismasi ile anilmaktadir.

Resimlerle Merve Aydin kimdir?

Bu Konu Hakkinda Soru Sormak ve Aninda Yorum Yapmak Için Buraya Tiklayin

Merve Aydin Kimdir? nereli, kaç yasinda, boyu yazisinda telif haklarina ve yasalara aykiri bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletisime geçiniz.

View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder