26 Mayıs 2014 Pazartesi

GALATASARAY UEFA RAKİPLERİ KİMLER - ŞAMPİYONLAR LİGİ GALATASARAY'IN RAKİPLERİ KİMLER

  Hiç yorum yok

GALATASARAY UEFA SAMPIYONLAR LIGI RAKIPLERI...
Süper Toto Süper Lig'in bitmesi ile bu senenin sampiyonu belli oldu. Fenerbahçe 2013-2014 yili sampiyonu olurken ikinci olan Galatasaray ise sampiyonlar ligine dogrudan katilmaya hak kazandi. Fenerbahçe sike cezasi için katilamadigi UEFA sampiyonlar ligine Galatasaray ve Besiktas temsilcilerimiz olarak gidecekler.

Üçüncü olan Besiktas ise sampiyonlar ligi için ön eleme oynayacak ve ön eleme sonrasi UEFA sampiyonlar ligine katilma hakki olursa eger Sampiyonlar Liginde Galatasaray ile de karsi karsiya gelme sanslari olacak.

Süper Toto Süper Lig de ikinci olan ve UEFA sampiyonlar ligine direk katilma hakki kazanan Galatasaray'in sampiyonlar ligindeki muhtemel rakipleri belli oldu. Galatasaray'i UEFA sampiyonlar liginde çok zorlu rakipler bekliyor.
UEFA Sampiyonlar Liginde Galatasaray'in muhtemel rakipleri arasinda Barcelona, Real Madrid, Cehelsea, Bayern Münih, Atletico Madrid gibi zorlu takimlar yer aliyor.

Iste Galatasaray'in Muhtemel Rakipleri

Barcelona (Ispanya)
Real Madrid (Ispanya)
Atletico Madrid (Ispanya)
Bayern Münih (Almanya)
Chelsea (Ingiltere)
Manchester City (Ingiltere)
Juventus (Italya)
Shaktar Donetsk (Ukrayna)
CSKA Moskova (Rusya)
Schalke 04 (Almanya)
Oliympiakos (Yunanistan)
Basel (Isviçre)
Ajax (Hollanda)
Sporting Lisbon (Portekiz)
Steaua Bükres (Romanya)
Liverpool (Ingiltere)
Celtic (Iskoçya)
Borussia Dortmund (Almanya)
Roma (Italya)
Benfica (Portekiz)
Bayer Leverkusen (Almanya)
Monaco (Fransa)
Paris Saint-Germain (Fransa)
Aalborg (Danimarka)
Standard Liege (Belçika)

UEFA Sampiyonlar Liginde Galatasaray'in muhtemel rakipleri yukaridaki gibidir. Galatasaray'a simdiden basarilar diliyoruz. Ilerleyen günlerde Galatasaray sampiyonlar ligi rakipleri ve maçlari ile ilgili bilgileri buradan takip edebilirsiniz.

galatasaray sampiyonlar ligi, galatasaray sampiyonlar ligi rakipleri kimler, galatasaray muhtemel uefa ligi rakipleri, galatasaray rakipleri kimler, galatasaray uefa rakipleri belli oldu, galatasaray uefa sampiyonlar ligi rakipleri belli oldu mu, galatasaray sampiyonlar ligindeki rakipleri belli oldu, galatasaray uefa sampiyonlar ligi rakipleri, galatasaray uefa maçlari kimlerle olacak, galatasaray sampiyonlar liginde kimlerle karsilasacak, galatasaray uefa da kimlerle karsilasacak,

 Kategori: besiktas, fenerbahçe, galatasaray, galatasarayin rakipleri, spor, süper toto süper lig, uefa, sampiyonlar ligi

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder