26 Mayıs 2014 Pazartesi

Pepee Kimdir? Pepee Karakterini Kim Seslendiriyor?

  Hiç yorum yok

TRT Çocuk ekranlarinda yayinlanan Pepee çizgi filmini kimler seslendiriyor. Pepee kimdir? Susu, bebee ve Sila karakterini kim seslendiriyor?

Pepee çizgi filmi, Eskisehirde Düsyeri Çizgi Film Stüdyosunda Ayse Sule bilgiç tarafindan yazilip hazirlanmaktadir. Pepee çizgi filmi tamamen Türk yapimidir. Ve 3 ile 6 yas grubu çocuklara hitap etmektedir. Pepee çizgi filmde 4 yasinda konusma zorlugu çeken ve ileride bu konusma zorlugunu yenen bir çocugu oynamaktadir.


Çizgi filminin ismi Pepee olmasinin neden ise Anadoluda konusma zorlugu çeken insanlara takilan pepe sözünden gelmektedir. Pepee çizgi filminde Pepee’nin annesi, babasi, dedesi, ninesi, kiz kardesi Bebe, arkadasi Zulu ve kardesi Zuku ve kuzeni vardir.

Pepee Çizgi film karakterlerini kimler seslendiriyor?
Pepee karakteri Yagiz Alp Simsek tarafindan seslendirilmektedir.SuSu karakteri Ayse Sule Bilgiç tarafindan seslendirilmektedir.Bebee karakteri Iraz Elif Kiraç tarafindan seslendirilmektedir.Sila karakteri Meryem Atmaca tarafindan seslendirilmektedir.Annee karakteri Nurkan Törün tarafindan seslendirilmektedir.Babaa karakteri Emre Törün tarafindan seslendirilmektedir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder