26 Mayıs 2014 Pazartesi

SURVİVOR 26 MAYIS KİM ELENDİ - SURVİVOR 26 MAYIS ADADAN KİM ELENDİ

  Hiç yorum yok

Star TV'nin sevilen yarismasi Survivor Ünlüler Gönüllüler ekranlarda olmaya devam ediyor. Cumartesi Pazar ve Pazartesi günleri izleyici ile bulusan Survivor ünlüler gönüllüler yarismasi 26 Mayis Pazartesi aksami bir elemesini daha gerçeklestirdi.

Bilindigi üzere 25 Mayis Pazar günü oynanan dokunulmazlik oyununu GÖNÜLLÜLER takimi kazandi ve dokunulmazligin sahibi oldu. Oyunu kaybeden ÜNLÜLER takimi ada konseyinde adadan gitmesini istedigi ismi yazdilar. 25 Mayis Pazar günü Ünlüler ada konseyinde en çok yazilan isim TOLGA oldu.

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarismasinin bu haftaki elemesi 26 Mayis Pazartesi günü gerçeklesti. 26 Mayis Sali aksami yapilan SMS oylamasinda Serenay ve Tolga arasinda en çok oyu alan isim Tolga oldu.


26 Mayis Pazartesi Ünlüler takimindan elenen isim SERENAY oldu.



26 MAYIS SURVIVOR ÜNLÜLER EN ÇOK OYU KIM ALDI>>>


Sizin Gönüllüler ve Ünlüler Takimindan Favoriniz Kim?

survivor kim elendi, survivor tolga mi serenay mi elendi elendi 26 mayis 2014, survivor eleme, kim elendi survivor, 26 mayis survivor kim elendi, survivor eleme 26 05 2014, survivorda adadan kim gitti, gönüllüler takimindan kim gitti, ünlüler takimindan kim elendi 26 mayis 2014, survivor tolga mi elendi, tolga mi serenay mi kim elendi, dün aksam kim elendi, turabi mi elendi yigit mi elendi, sahra mi elendi, müge mi elendi akin mi elendi, survivor gönüllülerden 26 mayis kim elendi, ünlülerden en çok oyu alan kim oldu, survivor dün aksam kim elendi, survivor 26 mayis kim elendi, 26 mayis elenen isim kim oldu, 26 mayis adadan kim gitti, survivor adadan kim gitti,survivor ünlülerden 26 mayis kim elendi, survivor serenay mi tolga mi ahmet dursun mu kim elendi,

Kategori: SMS sonuçlari, survivor, survivor 2014, survivor 26 mayis kim elendi, Survivor bu hafta kim elendi, Survivor eleme, Survivor Kim Elendi, survivor ünlüler gönüllüler, tv

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder