31 Mayıs 2014 Cumartesi

WİFİ ŞİFRE KIRMA - WİRELESS ŞİFRESİ KIRMA - İNTERNET ŞİFRESİ KIRMA PROGRAMI

  Hiç yorum yok
WIFI SIFRE KIRMA...

Teknoloji alanindaki gelismeler sayesinde hemen hemen her yerde ve her an internete erisim kolaylasti. Herkesin genelde cep telefonlarindan internete girmelerinin arttigi su günlerde kimisi internet paketleri ile kimisi ise etraftaki kablosuz modem wifi araciligi ile internete giris islemini sagliyorlar.


Internete cep telefonlarindan girenler etraftaki aglari tarayip internete girmeleri için o wireless wifi sifresini bilmeleri gerekmektedir. Artik internetsiz ortam kalmadigi gibi her internet sahibi ise kablosuz modemlerine sifreler koymaktadirlar. Alisveris merkezleri, cadde üzerindeki dükkanlar, belediye binalari, okullarda hemen hemen her yerde internet var ama tabi ki hepsinin sifresi var.
Özellikle ögrenciler tarafindan okullardaki wifi sifreleri arastirilip kirmaya çalisilmaktadir. Alisveris merkezlerindeki wifi sifreleri ise sisteme telefon numarasi ile girilip gelen sifre ile girilmeyi sagliyor, bazen sifre gelmiyor bile yani uzun is böyle olmasi. O yüzden wifi sifresi kirma programlari ve wireless sifresi ögrenme gibi yöntemler gelistirilmistir.


Sizlere bu yazimizda wifi sifresi wireless sifresi nasil kirilir ögrenilir bu konu hakkinda bilgi verecegiz. okullarda kullanilan wifi sifrelerini kirmak, alisveris merkezlerindeki wifi sifrelerini kirmak gibi yapilan arastirmalarin üzerine sizlere bu konu hakkinda bilgiler derledik.


WIFI SIFRE KIRMA PROGRAMI>>>


Wifi, Wireless Sifre Kirici Programi Kullanisi


Cep telefonundan internete girmek ve çevredeki wifi wireless sifrelerini kirmak isteyenler yukaridaki wifi sifre kirma programini indirerek programi kurmalari gerekmektedir. Programi kurduktan sonraki islemler ise çok basittir.
Programa giris yapiyorsunuz ve program otomatik etraftaki wifi adreslerini tariyor liste seklinde size sunuyor. Sizin yapmaniz gereken ise sadece wifi adresi üzerine tiklamaniz olacaktir.


wifi sifre kirma, wifi sifresi nasil kirilir, wifi sifre kirma programi, wifi sifresini nasil kirabilirim, wifi sifresi ögrenmek nasil, wifi sifresi ögrenme, vifi sifre kirici programi, vifi sifre kirmak, wireless sifre kirma programi, wireless sifresi kirma, programsiz wifi sifre kirma, wifi sifresi ögrenme, komsunun wifi sifresini nasil bulabilirim, okulun wifi sifresini nasil ögrenebilirim, okulun wifi sifresini kirmak, vaylis sifre kirma, waylis sifre kirma islemleri, nasil wifi sifresi kirilir, wireless sifresini nasil kirilir, alisveris merkezleri wifi sifreleri, Kategori: güncel, program, teknoloji, Wifi, wifi programlari, wifi sifre kirma, wireless, sifre kirma islemleri


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder