1 Temmuz 2014 Salı

RUHUMUZUN AYNASI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR

  Hiç yorum yok
RUHUMUZUN AYNASI DIZISI...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yaz dizilerinin bir biri ardina ekranlarda olmaya baslamasi üzerine kanallar yaz için tüm kozlarini kullanmaya basladilar. Hemen hemen her kanalda yaz için bir dizi veya bir program baslayacak. Fox Tv de bu yaza yeni projelerle girecek kanallardan birisi oldu.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Fox Tv Ruhumuzun Aynasi adli yepyeni bir diziyi ekranlara getirecek. Basarili dizilere imza atan Fox tv Ruhumuzun Aynasi adli dizi ile de ayni basariyi yakalayacaga benziyor. Ruhumuzun aynasi dizisinde basrollerinde Tuba Ünsal, Filiz Ahmet, Engin Alkan ve Aysen Guruda yer aliyor.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ruhumuzun Aynasi dizisinde basarili bir psikiyatristi canlandiracak olan Tuba Ünsal dizide Elçin karakterini canlandiracak ve Filiz Ahmet ise onun sekreteri Gülpare'yi canlandiracak Ruhumuzun www.songuncel.blogspot.com Aynasi adli dizi ile ilgili merak edilen tüm bilgileri yazimizin devaminda bulabilirsiniz. Ruhumuzun Aynasi dizisi oyunculari kimler, ruhumuzun aynasi dizisi konusu nedir, ruhumuzun aynasi dizisi karakter isimleri nelerdir gibi sorularin cevaplarini sizler için derledik.


Ruhumuzun Aynasi Dizi Oyunculari Kimler
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Tuba Ünsal – Elçin Aksoy
Filiz Ahmet – Gülpare
Özgürcan Çevik
Baris Yalçin
Murat Akkoyunlu
Bora Akkas
Aysen Gruda
Engin Alkan
Suzan Aksoy
Aliye Uzunatagan
Riza Akin
Haktan Pak
Belit Özükan
Mihrace Yekenkülüg
Alpay Sayhan
Funda Güray
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir

Ruhumuzun Aynasi Dizi Konusu
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ruhumuzun Aynasi dizi konusu basarili psikiyatrist olan Elçin (Tuba Ünsal), 35. dogum gününde basina gelen bir dizi olayla, tüm hayatina ‘sil bastan’ dedigi bir noktaya geliyor. Uzun zamandir beraber www.songuncel.blogspot.com çalistigi güçlü, dayanikli, neseli, doktorasini hayat okulunda vermis sekreteri Gülpare’nin (Filiz Ahmet) yasadigi mahallede yeni bir muayenehane açmaya karar vererek yeni hayatina ilk adimlarini atiyor. 
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ancak, Elçin ve mahalleli birbirine o kadar zit ki, bu cesur karar, zor ama her adimiyla renkli bir maceraya dönüsüyor. Ve tabii isin içine ask da karisinca, Elçin’in hayatinda sürprizler bitmek bilmiyor.



ruhumuzun aynasi dizisi, ruhumuzun aynasi, ruhumuzun aynasi dizisi oyuncularinin isimleri, ruhumuzun aynasi dizisi konusu nedir, ruhumuzun aynasi konu, ruhumuzun aynasi basrol oyunculari kimler, www.songuncel.blogspot.com, ruhumuzun aynasi ne zaman baslayacak, ruhumuzun aynasi dizisi 1. bölüm fragmani izle, ruhumuzun aynasi karakter isimleri, ruhumuzun aynasi dizisinde kim kimdir, ruhumuzun aynasi dizisi gülpare, ruhumuzun aynasi dizisi elçin, ruhumuzun aynasi doktorun sekreteri gülpare, ruhumuzun aynasi oyuncu kadrosu,bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir Kategori: aysen gruda, dizi, dizi oyunculari, fox tv, ruhumuzun aynasi, ruhumuzun aynasi dizi oyunculari, tuba ünsal, tv, yeni diziler


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder