1 Temmuz 2014 Salı

SURVİVOR 19 MAYIS ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI - 19 MAYIS SURVİVOR NELER OLDU İZLE

  Hiç yorum yok

SURVIVOR 19 MAYIS ADA KONSEYINDE KIM YAZILDI...

Ekranlarin sevilen yarismasi Survivor Ünlüler Gönüllüler tüm hiziyla devam ediyor. Her geçen gün zorlanan yarismacilar tüm zorluklara ragmen birinciligi kovaliyorlar. 
Survivor 19 Mayis Pazartess aksami yayinlanan bölümünde dokunulmazlik oyunu ve ödül oyunu yer aldi. 

19 Mayis Pazartesi Dün aksam yeni bölüm ile ekrana gelen Survivor Ünlüler Gönüllüler yarismasi yine renkli anlara ve oyunlara sahne oldu. Survivor Ünlüler gönüllüler yarismasinin 19 Mayis Pazartesi günü yayinlanan yeni bölümünde yine en önemli oyun dokunulmazlik oyunu oldu. 


Survivor 19 Mayis 2014 Pazartesi Yeni Bölümde Yasananlar

Survivor 19 Mayis Pazartesi günü oynanan ikinci oyun Dokunulmazlik oyunu oldu. Survivor 19 Mayis Pazartesi aksami oynanan Dokunulmazlik oyununda Dokunulmazligi kazanan takim ÜNLÜLER oldu.

SURVIVOR 20 MAYIS KIM ELENDI>>>

Survivor 19 Mayis Pazartesi Ada Konseyinde Kimin Ismi Yazildi

Ada Konseyi

Dokunulmazlik oyununu kaybeden Gönüllüler takimi 19 Mayis pazartesi aksami ada konseyinde adadan gitmesini istedikleri kisinin adini yazdilar. GÖNÜLLÜLER takimindan 19 Mayis pazartesi günü en çok ismi yazilan kisi AKIN ve MÜGE oldu. 

Survivor 19 Mayis pazartesi günü yapilan ada konseyinde en çok ismi yazilan kisi 20 Mayis sali günü karsisina seçilen kisi ile SMS oylamasina gidecek yani oylama AKIN MÜGE ve birde pazartesi aksam seçilecek olan bir yarismaci ile bu kisiler arasinda SMS oylamasi yapilacak.


19 Mayis Pazartesi Ada Konseyinde AKIN ve MÜGE ismi yazildi.

Survivor AKIN'mi elenecek? MÜGE'mi karsisina hangi isim çikacak ?

survivor 2014, survivor yeni bölüm izle, survivor 19 mayis 2014, survivor ilk oyun kim kazandi, survivor ünlüler gönüllüler, survivor 19 mayis kim gitti, survivor 19 mayis, 19 mayis survivor ünlüler gönüllüer ödül oyunu kim kazandi, survivor 19 mayis yeni bölüm izle, survivorun dün aksamki bölümü, sörvayvirda dün aksam ödül oyununu kim kazandi, survivor 19 mayista kim elendi, survivor 19 mayis yarismalari kimler kazandi, survivor yeni bölümde neler oldu, survivor dünkü bölümün oyunlari nelerdi, survivor 19/05/2014 pazartesi izle, survivor pazartesi yayinlanan bölüm izle, survivor da pazartesi neler oldu, survivor 20 mayis adadan kim gitti, survivor gönüllülerden kim elendi, 20 mayis gönüllülerden kim elendi, survivor dün aksam dokunulmazligi kim kazandi, 19 mayis survivor dokunulmazlik oyununu kim kazandi, survivor dokunulmazligi hangi takim kazandi, 19 mayis pazartesi ünlülerden kim gitti, ünlülerden 20 mayis kim elendi, dokunulmazlik oyunu, ünlülerden en çok oyu kim aldi, ünlülerde sms de en çok kim oy aldi, gönüllülerden en çok oyu kim aldi Kategori: ada konseyi, dokunulmazlik oyunu, survivor, survivor 19 mayis pazartesi izle, Survivor 19/05/2014, survivor 2014, Survivor Izle, survivor oyunlari izle, survivor ünlüler gönüllüler, Ödül Oyunu


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder