1 Temmuz 2014 Salı

ULAN İSTANBUL ESRA (GÖZDE TÜRKPENÇE) KİMDİR - GÖZDE TÜRKPENÇE BİYOGRAFİSİ VE RESİMLERİ

  Hiç yorum yok
ULAN ISTANBUL DIZISI ESRA...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D ekranlarinin sevilen dizisi Ulan Istanbul izleyiciler ile bulusarak oldukça begenilmeye baslamistir. Ulan Istanbul dizisinin basrollerinde Ugur Polat, Sebnem Bozoklu, Sevtap Özaltun, Kaan Yildirim, Gözde Türkpençe, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin yer aldigi dizi Istanbul da bir suç örgütünün farkli hayatlardan bir araya gelerek birbirleri arasindaki dostluk ve kendilerine has soygun yapma tekniklerini anlatacak olan Ulan Istanbul dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça dikkat çekmektedir.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ulan Istanbul dizisi oyunculari arasinda olan ve Esra karakterini canlandiran Gözde Türkpençe dizi oyunculari arasinda en çok begenilen ve merak edilen isimler arasinda yer almaktadir.

Sizlere bu yazimizda songuncel.blogspot.com olarak Ulan Istanbul dizisi oyunculari arasinda olan Esra karakteri Gözde Türkpençe kimdir, Gözde Türkpençe kaç yasindadir, hangi dizilerde oynamistir, Gözde Türkpençe biyografisini paylasacagiz.

ULAN ISTANBUL DIZI OYUNCULARI IÇIN TIKLAYINIZ>>>


Gözde Türkpençe Kimdir
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ulan Istanbul dizisinde Esra karakterini canlandiran güzel oyuncu 28 Ekim 1984 de Istanbul da dünyaya gelmistir. Asil meslegi dans olan Gözde Türkpençe alti yasindan itibaren klasik bale egitimi almistir. Lise egitimini özel Fransiz Lisesinde tamamlamistir. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi konservaturinda modern dans bölümünü bitirerek mezun olmustur.
Güzel oyuncu üniversite egitimini bitirdikten sonra Ingiltere ye giderek Royal Acedemy Of Dancing basari bursu almistir.

Gözde Türkpençe egitim hayatini tamamladiktan sonra Atatürk Kültür Merkezi’nde birçok basarili resitale imza atti. Yildizlarin Altinda ve Gülriz Sururi’nin imzasini tasiyan Ayse Opereti’nde görev aldi. Ayni zamanda koreografisini yaptigi Yalin’in Keske klibinde ve Gökhan Türkmen Rüya isimli sarkisinin klibinde de rol almistir. Çesitli reklamlarda rol alan Gözde Türkpençe, halen Dans Akademik’te koreografliga ve egitmenlige devam ediyor.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ahu Türkpençe'nin kardesi olan basarili oyuncu Gözde Türkpençe bir çok reklam filmlerinde de rol almistir. Güzel oyuncu simdilerde Kanal D ekranlarinda baslayan Ulan Istanbul dizisinde Ceyhun'un yardimcisi Esra karakterini canlandirmaktadir.

Gözde Türkpençe Boyu  : 1,74
Gözde Türkpençe Kilo    : 62
Gözde Türkpençe Twitter Adresi    : twitter.com/GozdeTurkpence
Gözde Türkpençe Facebbok Adresi : facebook.com/pages/Gözde-Türkpençe


Gözde Türkpençe Rol Aldigi Dizi ve Filmler
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güzel Çirkin - 2013
Küçük Hesaplar - 2012
Canan - 2011
Türkan - 2010
Proje 13 - 2008
Söhret Okulu - 2006



Gözde Türkpençe Resimleri





gözde türkpençe kimdir, gözde türkpençe biyografi, gözde türkpençe hayati, gözde türkpençe kaç yasinda, gözde türkpençe resimleri, gözde türkpençe foto galeri, gözde türkpençe kim, gözde türkpençe ulan istanbul dizisi, gözde türkpençe hangi dizilerde oynadi, gözde türkpençe oynadigi diziler, gözde türkpençe hakkinda merak edilenler, ulan istanbul esra kimdir, ulan istanbul esra karakteri kim, ulan istanbul dizisi esra gerçek ismi, esra ulan istanbul, esra ulan istanbul dizisi oyuncusu, ulan istanbul dizisi kim kimdir, ulan istanbul karakter isimleri bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir. Kategori: biyografi, dizi oyunculari, foto galeri, gözde türkpençe, gözde türkpençe kimdir, gözde türkpençe resimleri, ulan istanbul, ulan istanbul dizisi esra, ulan istanbul esra resimleri


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder