1 Temmuz 2014 Salı

UNUTULAN ŞEKİLLİ EKRAN KİLİDİNİ BULMA - EKRAN ŞİFRESİNİN BULUNMASI NASIL

  Hiç yorum yok
AKILLI TELEFONLARDA GÖRSEL EKRAN KILIDI...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Günümüzün artik vazgeçilmezi olan ve hemen hemen hepimizde bulunan, elimizden düsürmedigimiz akilli telefonlar hizla yayginlasmaya devam ediyor. Neredeyse her üç ayda bir yenisi çikan Android Isletim Sistemli Akilli Telefonlar hayatimiza büyük kolayliklar saglamaktadir.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Akilli Telefonu olan herkesin süphesiz telefonunun içinde özel bilgiler, resimler, mesajlar vb. seyler bulunmaktadir. Akilli telefon kullanicilari ise bu gizli kalmasi ve kimsenin görmesini istemedigi bilgileri için telefonuna sifre koymaktadir.
Fakat artik sifrereleme islemlerinin en yeni olan ve tercih edileni, görsel sifre yani ekranda elinizi sayilar üzerinde kaydirarak grafik olarak yapilan sifreler kullanicilar için kullanimi daha kolay olmasi için tercih edilmektedir.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Peki telefonunuzun ekranini açmak için olusturdugunuz görsel sekilli sifreyi unuttugunuzda ne yapacaksiniz. Telefon ekrani sekilli sifrenizi unuttugunuzda iste yapmaniz gerekenleri yazimizin devaminda bulabilirsiniz.

Iste Telefonunuzun Ekraninin Sifresini Unuttugunuzda Yapmaniz Gerekenler.

Neler Gerekli?

1. Bu çözüm için, telefonunuzun internete bagli olmasi gerekmektedir.
2. Bu telefonunuzda erisilebilir bir google hesabiniz olmali.
3. Eger google hesabinizin sifresini de unuttuysaniz, bu durumda tek seçenek, hard-reset yapmak oluyor.

bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ekran Kilidi Paypas Uygulamasi Yükleme

1. Google Play'in Web versiyonunu açin.
2. Android cihazinizda kullandiginiz google hesabinizla giris yapin.
3. Screen Lock Bypass uygulamasini yükleyin
4. Cihazinizi yeniden baslatin

Unutmayin, bu uygulama ile telefonunuzun ekran kilidine ve telefona giris yapabilirsiniz. Ancak ekran kilidi ve eslestirme sifresini kaldirmaz. Bu uygulama, nihai olarak hard-reset yapmaniz gerektiginden, telefona ulasip kisisel verilerinizi yedeklemekte size yardimci olacaktir.


Cihazina Hard-Reset Yapmak: En Köklü Çözüm Budur
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Hard-reset genelilkle iki sekilde yapilir ve bunu yaptiginizda cihaziniz fabrika ayarlarina dönmüs olur. Tabii cihazdaki tüm verileriniz silinir. Ancak unuttugunuz sifrenizde silinecektir.:

Cihazini fabrika ayarlarina döndürerek: Settings/Ayarlar > Privacy /Gizlilik> Factory Data Reset/Fabrika Ayarlarina Dönme.

Recovery Menu'den yapabilirsiniz. Bunu yaparken, galaxy cihazlarin çogu için Ses açma+home+power tuslarina basip, recovery menu'ye girmelisiniz ve sonra da oradan Wipe data, Wipe Factory reset seçeneklerini uygulamalisiniz.

telefonumun ekran kilidini unuttum nasil bulabilirim, unutulan ekran kilidi nasil bulunur, sekilli ekran kilitleri nasil bulunur, telefonumun görsel sifresini nasil bulabilirim, android telefonlarda ekran kilidi koyma, akilli telefonlarda unutulan ekran kilidini bulma, ekran kilidimi nasil bulurum, unutulan ekran kilidi nasil bulunur resimli anlatim, cep telefonu görsel ekran sifresi nasil konulur nasil bulunur, akilli telefonlarda sekilli ekran kilidi koyma ve unutulan sifreyi bulmak nasil, teknoloji haberleri, yeni çikan teknoloji haberleri, samsung S4 ekran kilidi bulma, HTC ekran kilidi bulma, general mobile ekran kilidi bulma,bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir. Kategori: akilli telefon, android, bilgi, ekran kilidi bulma, güncel, güvenlik sifresi bulma, teknoloji, teknoloji haberleri, unutulan sekilli ekran kilidi


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder