27 Ağustos 2013 Salı

Christina Milian Kimdir? Nereli Kaç Yaşında Resimleri

  Hiç yorum yok
Christina Milian kim,
Christina Milian biyografi,
Christina Milian fotoğrafları,

Bu biyografimiz de  Amerikalı R&B ve pop müzik şarkıcısı, söz yazarı, prodüktör, dansçı ve oyuncu Christina Milian hakkında bilgileri sizlerle paylaşacağız. Christina Milian ile ilgili bütün bilgilere ve fotoğraflarına ulaşabilirsiniz. Christina Milian kimdir, biyografisi, boyu, kaç yaşında ve nerelidir?
Christina Milian, 26 Ekim 12981 yılında ABD’nin New Jersey kentinde dünyaya geldi. Küba asıllı Amerikalı Christina Milian, 4 yaşındayken müzikallerde ve reklam filmlerinde rol almaya başladı.
2001 yılında Ja Rule’a “Between Me and You”da vokal yaptı. Aynı dönemde Jennifer Lopez’in “Play” şarkısında da vokal yapan Milian, 2001 yılında ilk single “AM to PM”i yayınladı. Ardından gelen ve kendi adını taşıyan albüm özellikle İngiltere’de başarılı oldu. 2003 yılında Milian 2. albümü It’s About Time’ı yayınladı. Bu albümde yer alan “Dip It Low” parçası, ilk 10’a girdi.

Christina Milian Resimleri




Milian’ın Cool & Dre desteğiyle hazırladığı 3. albümü “So Amazin” ise 2006 yılının başlarında yayınlandı. Albüm, Cool & Dre prodüktörlüğünde yapıldı. Albümün ilk single’ı “Say” olurken, albümden ikinci single “Gonna Tell Everybody” çıktı.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder