27 Ağustos 2013 Salı

Engin Altan Düzyatan Kimdir? Resimleri Kaç Yaşında

  Hiç yorum yok
Engin Altan Düzyatan fotoğrafları,
Engin Altan Düzyatan kim,
Engin Altan Düzyatan nereli,

Bu biyografi yazımız da sinema ve dizi oyuncusu Engin Altan Düzyatan hakkında bilgiler sizlerle paylaşacağız. Engin Altan Düzyatan ile ilgili bütün bilgilere ve fotoğraflarına ulaşabilirsiniz. Engin Altan Düzyatan kimdir, biyografisi, boyu, kaç yaşında ve nerelidir?
Engin Altan Düzyatan, 1979 yılında İzmir’de dünyaya geldi.  Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünü okudu ve mezun oldu.  Hazal Kaya ve Naz Elmas ile birlikte Beymen Club’ın 2010 koleksiyonunda yer aldı ve tanınmaya başladı.
Bir çok sinema ve dizi filminde rol aldı. Ayrıca 2010 yılında yayınlanan 1 Milyon Canlı Para programının sunuculuğunu yapmıştır.

Engin Altan Düzyatan Resimleri





Rol aldığı bazı dizi ve filmler; Koçum Benim, En Son Babalar Duyar, Hürrem Sultan, Kampüsistan, Hayat Bilgisi, Mühürlü Güller, Alacakaranlık, Avrupa Yakası, Kadın Her Zaman Haklıdır, Belalı Baldız, Kızlar Yurdu, Sıla, Arka Sokaklar, Affedilmeyen, Doktorlar, Sevgili Dünürüm, Dantel, Cesaretin Var Mı Aşka?, Bir Bulut Olsam, Kapalıçarşı, Şen Yuva, Son, Kalbin Zamanı, Beyza’nın Kadınları, Cin Geçidi, Cennet, Mezuniyet, Romantik Komedi, New York’ta Beş Minare, Bir Avuç Deniz, Anadolu Kartalları, Bu Son Olsun, Dört Duvar Saraybosna

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder