26 Ağustos 2013 Pazartesi

Erkeği Kendinizden Uzaklaştırmanın Yolları

  Hiç yorum yok
Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir filmini sanırım izlemeyen yoktur. Filmde Kate Hudson’un canlandırdığı karakter, bir erkeğin nefret edebileceği tüm yolları deniyor. Gerçi filmin sonu mutlu sonla bitse de, en nihayetinde bu bir filmdir. Siz, verdiğimiz önerilere kulak verin ve bir erkeği kendinizden soğutmak istiyorsanız, bunları mutlaka deneyin…

Erkekler ara sıra merak edilmeye bayılırlar. Ancak burada kilit nokta “ara sıra”. Yani demek oluyor ki, sizin onu sürekli arayıp mesaj atmanız ve ona bağımlı olduğunuzu göstermeniz gerekiyor. İlgisiz davranırsanız, sizi daha çok kafaya takmasına neden olabilirsiniz.
Eski sevgililerinizi anlatmaktan hiç çekinmeyin. Bir erkek, ondan önce görüştüğünüz erkekler hakkında hiç bir şey duymak istemezler. Siz ise işe eski erkek arkadaşlarınızı anlatarak başlayın.
Maç izlerken rahatsız edilmek, bir erkek için yapabileceğiniz en tehlikeli şeylerden biridir. Heyecanla izlediği maç devre arasına girince, dizinizi izlemek için kanalı değiştirin ve ikinci yarı başladığında kanalı değiştirmeyin. Bir yandan dizi izlerken bir yandan da dizi hakkında yorumlar yaparken hiç çekinmeyin.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder