23 Ağustos 2013 Cuma

Evde Yemek Yapıp Satmak

  Hiç yorum yok
Ev hanımları için kazanç evde de devam ediyor. Evlilik, çocuklar derken iş hayatından uzaklaşıp mutfakla mı haşır neşir olmaya başladınız? Üzülmeyin, mutfak becerileriniz sizin için ciddi bir gelir kaynağı olabilir. Börek, dolma ve mantı gibi beceri isteyen yemeklerde marifetliyseniz, o zaman evden yemek yapıp satmaya başlayabilirsiniz. Yakınlarda yer alan küçük işletmeler ve dükkanlarla iletişime geçerek onların öğle yemeklerini yapmayı teklif edebilirsiniz. Ya da internet üzerinden sipariş ile tepsi börek, tepsi dolma, tepsi baklava ve kilo ile mantı siparişleri de alabilirsiniz.
Evden para kazanmanın birçok farklı yöntemi var. Avon gibi kozmetik ürünlerinin satışını sağlayabilir ya da internetten para kazanabilirsiniz. Ancak ev hanımları en çok, evden yemek yapıp satma yöntemlerini tercih ediyor. Böylece hem bildiği bir şey yapıyor, hem de aile bütçesine katkı sağlıyorlar.
Evden mantı yapıp satmak ya da diğer yemekleri yapıp satmak istiyorsanız, internette bir reklam oluşturabilir ya da ilan bastırıp çevredeki dükkanlara vs dağıtabilirsiniz. Memnun kalanlar oldukça, tavsiye edenler ve müşteri sayınız da aratacaktır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder