27 Ağustos 2013 Salı

Facebook’ta Beğenmeyi Kaldırma

  Hiç yorum yok

Facebookta beğenileri silme,
Facebook sayfa beğenilerini silme,
facebook beğenileri gizleme,
Kutuyu kaldırmanız mümkün olmayabilir. fakat orada görüntülenmesini istemediğiniz sayfaya tıklayarak “beni hayranlarından çıkar” veya “beğenmekten vazgeç” linkine tıkladığınızda sayfayı beğenmekten vazgeçebilirsiniz. böylelikle beğendikleriniz kısmında görünmez.
Başka sitelerdeki “Beğen” veya “Tavsiye et” düğmeleri, Facebook ile ilgili “Paylaş” düğmelerine ve yıllardır internette görmüş olabileceğiniz diğer hizmetlere benzer şekilde çalışır. Bu düğmeler, bugün bir sitede bir restoranı veya internet sitesini nasıl değerlendirebiliyorsanız, benzer şekilde basit bir eylemde bulunarak bir içerikle ilgilendiğinizi herkese ifade etmenize olanak sağlar. Düğmelere tıklamayı tercih etmediğiniz takdirde hiçbir şey olmaz ve bu düğmeleri kullanabilmek için önce Facebook‘a giriş yapmış olmanız gerekir. Beğendiğiniz şeyleri kimlerin görebileceğini kontrol edebilirsiniz.
“Beğen” veya “Tavsiye et”e tıkladığınızda, düğme koyulaşarak bir şeyi beğendiğinizi veya tavsiye ettiğinizi gösterir. Facebook‘ta ise, Facebook‘ta bir şeyi beğendiğinizde olduğu gibi, profilinizde bir haber belirir ve bu haber arkadaşlarınızın Haber Kaynağı’nda gözükebilir. Dilerseniz, beğenmeyi kaldırmak için tekrar “Beğen”e tıklayabilirsiniz.
Beğenmeleriniz ve tavsiyeleriniz, diğer Facebook sosyal eklentileri aracılığıyla da (Aktivite Akışı veya Tavsiyeler gibi) düğmeye tıkladığınız internet sitesinde arkadaşlarınıza gözükebilir. Bazı siteler, bir şeyi beğendiğinizde veya tavsiye ettiğinizde size yorum ekleme seçeneği de sunabilir.
Bazı durumlarda, bir kitap, film veya atlet gibi gerçek dünyadan bir şeyi beğendiğinizde, Facebook’ta bir Sayfa beğendiğinizde olduğu gibi bu bağlantı profilinizin bir parçası haline gelir. Profilinizin “Bilgiler” sekmesinde görünürler ve Haber Kaynağı’ndan güncellemeler alabilirsiniz. “Bilgiler” sekmesini düzenleyerek veya bir şeyi beğendiğiniz internet sayfasına dönüp beğenmekten vazgeçerek birbağlantıyı istediğiniz zaman tamamen kaldırabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder