27 Ağustos 2013 Salı

İphone 5 Film Yükleme Nasıl Film Yüklenir?

  Hiç yorum yok
İphone 5 Film Yükleme,
İphone 5e Nasıl Film Yüklenir,
İphone 5 Film Yükleme Resimli Anlatım,

Son zamanların en güzel ve en akıllı telefonlarından biri olan İphone 5 piyasaya sunulduktan kısa bir süre sonra milyonlarca kişi tarafından alındı. Bu kadar çok tutulan cep telefonunun bilinmeyen bir kaç yönü vardır muhakkak. Bunlardan biri de bizlere sürekli mail yolu ile sorulanİphone 5e nasıl film yükleye bilirim?  sorusuna hep beraber cevap arayacağız.

İphone 5 Film Yükleme Nasıl Film Yüklenir?

İlk olarak iTunes’u indirip kurun ve çalıştırın.Arkadaşlar öncelikle iphone’a film atmabilmemiz için film formatının MP4 olması gerekir, Normal filmi nasıl mp4 yapacağım derseniz total converter gibi medya dosyalarını birbirine çeviren programlar kullanabilirsiniz. Altyazıda eklemek istiyorum derseniz Converter programından convert edeceğiniz filmin bulunduğu klasöre altyazıyıda atın.Daha sonra programdan gösterin genelde otomatik olarak görür ama değişik program kullananlar olabilir.
Bunları yaptıkdan sonra sadece yapmanız gereken iTunes’u açıp filmi içine sürüklemeniz sonra Sync tuşuna basmanız.Sync Yapmadan önce “Automatically sync when this iphone is connected” Seçeneğinin tikli olmasına dikkat edin ve sürükleyip bırakıp üst satırdaki sync tuşuna basın. Yapmanız gereken sadece bunlardan ibaret.
İtunes İndirmek için tıklayın.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder