26 Ağustos 2013 Pazartesi

Kadınlar Ne İster, Erkekler Ne İster?

  Hiç yorum yok
Bu sorulara dair yazılmış yüzlerce kitap, çekilmiş onlarca film var. Tabi ki cevap aramaya hala devam ediyoruz. Bana sorarsanız kadınların ne istedikleri son derece açık…

Biz kadınlar için alışveriş, ihtiyaçtan öte bir hobi, bir sosyal aktivite, bir terapi yöntemi. Saatlerce AVM gezip vitrin bakabiliriz. Mağaza görvlileriyle aramız oldukça iyidir.  Ancak bu noktada işin içine erkekler girince, işler karışabiliyor. Mutsuz suratıyla karşınızda belirir ve muhtemelen söyleniyordur da.
Sizi anlaması neredeyse imkansız. Onun alışveriş rutini muhtemelen senede bir kere, alışık olduğun markaya git, ihtiyacın olanlara denemeden topluca al ve çık şeklindedir. Üstelik fikir vermeye çalışan görevliyi de pek dinlemezler. Bu nedenle, tavsiyemiz alışverişe çıkarken sevgilinizi evde bırakmanız olacak. 
Kadınlarla erkeklerin ilişki kavramından bekledikleri o kadar farklıdır ki! Siz çiçekler, küçük jestler beklerken o bunları göstermelik bulacak. Erkeklere göre aşkta tezahürat olmaz. Bütün gün telefon başında bekliyorsunuz, o sizi ancak akşam arıyor. Üstelik aradığında gayet normal gibi davranıyor. Üzülmeyin, bu durum onlar için gerçekten de normal.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder