22 Ağustos 2013 Perşembe

Kanada İşçi Alımları 2013 Kanada Kalifiye İş Başvurusu Yap

  Hiç yorum yok
2013 Kanada 3 Bin Kalifiye İşçi Alımları,
2013 Kanada İşçi Alımları,
2013 Kanada İş Başvurusu Yap,

Yurt dışında iş arayan vatandaşlarımıza müjde. Kanada 2013 yılı itibari le 3bin Kalifiye işçisi alımları yapacak. Sizde yurt dışında Kanada’da çalışmak istiyorsanız aşağıda paylaşacağımız bilgileri detaylı bir şekilde okuyarak başvurunuzu yapmanız gerekecektir.

Kanada Kalifiye İş Başvurusu Yap

Kanada Vatandaşlık ve Göçmenlik Bakanı Jason Kenney ülke genelinde ihtiyaç duyulan eyaletlerde istihdam edilmek üzere, elektrikçi, kaynakçı, ağır iş makinaları operatörü ve petrol boru hatlarında çalışacak işçilere ihtiyaç olduğunu açıkladı.
Mississauga kentinde düzenlediği basın toplantısında konuşan Kenney, Skilled Trades Stream (Kalifiye Eleman Akışı) adlı program kapsamında, özellikle batı eyaletlerinde açık bulunan kalifiye eleman ihtiyacının giderilmesi için işçi alınmasını amaçladıklarını belirtti. Bakan Kenney, isdihdam edilecek göçmen işçilerin endüstri sektöründen gelen talebe göre ihtiyaç olan bölgelere yerleştirileceklerini ifade etti.
2 Ocak 2013 tarihinden itibaren başvuruların başlayacağını bildiren Bakan Jason Kenney, başvuru sahiplerinin aşağıdaki nitelikleri taşımaları gerektiğini belirtti.
Kanada Kalifiye İş Başvurusu Aranan Özellikler
  • Temel seviyede İngilizce bilmek,
  • En az 2 yıl iş tecrübesi olduğunu gösterir belge,
  • Kanada’dan bir iş teklifi aldığını gösterir belgesi olması, ya da herhangi bir eyalette şartlarına uyan hazır iş olduğuna dair duyuru,
  • Beceri ve tecrübelerinin Kanada Ulusal Mesleki Sınıflandırma Sistemi’nde olduğunu gösteren belge
Müracaatların 2 Ocak 2013 tarihinden itibaren başlayacak.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder