23 Ağustos 2013 Cuma

Koç Burcuna Alınabilecek Hediyeler

  Hiç yorum yok
Koç burcu olan kişileri evlerine dış görünüşlerine özen gösteren kişilerdir. Dolayısıyla kişisel bakım ürünleri yapılacak en doğru seçim olacaktır. Koç erkeği ve kadını birbirinden farklıdır ve farklı hediyelerden hoşlanırlar tabi ki.

Koç burcu kadınları saç bakım ürünleri, güzellikle ilgili ürünlerden hoşlanır. Bunların yanı sıra maceracı bir ruha sahip oldukları için dağ bisikleti, paten gibi aletler de onlar için idealdir. Koç kadınları iskambil oyunlarından da hoşlanırlar. Belgeselleri ve aksiyon filmlerini seveler ve DVD setleri de birer hediye alternatifi olabilir. Sürpriz parti ve doğum günlerini sevmezler. Damak tatlarına düşkündürler ve çikolataları çok seveler. İç çamaşırlarına da özen gösteren Koç burcu kadınları için saten iç çamaşırları da güzel birer seçim olabilir.
Gelelim koç burcu erkeklerine. Koç burcu erkekleri genel olarak tuttukları takımın formasına kesinlikle sahip olmak isterler. Yolculukları severler ve yolculuklar için alınacak hediyeler de güzel sürpriz olabilir. İşine düşkün olduğu için işiyle alakalı alabileceğiniz hediyeler de olabilir.  Savaş oyunları, ilerlemeli oyunlar da hoşlarına gider ve severek oynarlar

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder