23 Ağustos 2013 Cuma

Hafta Sonu Tatili İçin Nereye Gidilir?

  Hiç yorum yok
Yazın izne çıkmadıysanız ya da kışın ortasında kısa süreli bir tatil yapmak istiyorsanız, hafta sonları en ideal zaman dilimlerini oluşturmaktadır. Turizmin merkezlerinin yanı sıra, daha çok olduğunuz yere yakın tatil beldelerini tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Böylece 2 günlük tatiliniz yollarda geçmek zorunda kalmayacak. İstanbul’daysanız, tatil için en ideal beldelerden biri Şile’dir. Merkezde yer alan onlarca beş yıldızlı ya da butik otellerden birinde, hafta sonu tatilinizi keyifli bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Yine merkezde yer alan eğlence kulüpleri, restoranlar, kafeler de hafta sonu tatilinizin bir parçası olacak.

Bu iki gün boyunca bronzlaşmak istiyorsanız, erken saatlerde plaja inmenizi tavsiye ediyoruz. Böylece akşam üstü saatleri size kalacak. 2 günlük bir tatil düşünüyorsanız, zamanınız mutfakta geçmemeli. Bunun için de, Şile’deki her şey dahil otellerden birini tercih etmeniz yararınıza olacaktır.
Şile, hem gündüz hayatı hem de gece hayatı ile İstanbulluların uğrak tatil merkezi haline geldi. Son yıllarda açılan birbirinden güzel eğlenceli mekanlar ile eğlence hayatı da oldukça gelişmiş durumda.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder