22 Ağustos 2013 Perşembe

Mustafa Keser’in Yeri Nerede?

  Hiç yorum yok
Müzik dünyasının önemli isimlerinden birisi olan Mustafa Keser, her hafta kendi mekanında müzik severlere keyifli saatler yaşatıyor. İstanbul Beylerbeyi’nde yer alan mekanın adı ise Keser Müzikhol. Sanatçının şarkılarını canlı olarak seslendirdiği mekanda, canlı müzik keyfini yaşarken lezzetli yemeklerden oluşan bir menü de sizleri bekliyor olacak. Beylerbeyi’nin müthiş manzarası eşliğinde kulaklarınızın pasının silinmesini istiyorsanız, bir yandan da harika yemekler yiyerek unutulmaz bir akşam geçirmek istiyorsanız, Keser Müzikhol’e mutlaka uğramanızı tavsiye ediyoruz.

Mustafa Keser, sahneye gece 12′ye doğru çıkıyor ve yaklaşık 1.5-2 saatlik bir müzik ziyafeti yaşatıyor. Türkü, arabesk, Türk halk müziği, ne ararsanız var. Kişi başı fiyatlar 200 TL civarında olan Keser Müzikhol’de, dilerseniz kadınlar matinesi tarzı bir akşam düzenleyebilir ya da sevdiklerinizden birine sürpriz doğum günü partisi düzenleyebilirsiniz. 
Mustafa Keser’in kendisine ait olan Keser Müzikhol, Köprüden ilk çıkışta yer alan Beylerbeyi’nde hizmet veriyor. Semtin en güzel mekanlarından birisi olan müzikholde Türk mutfağının en lezzetli yemeklerini bulabilirsiniz. Başlangıçtan tatlılara kadar her şeyin dahil olduğu mekanda fiyatlar fix olduğundan herhangi bir indirim yapılmıyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder