26 Ağustos 2013 Pazartesi

Saçların Hızlı Uzaması İçin Yapılması Gerekenler

  Hiç yorum yok

Doğal Saç Bakımı ve Hızlı Saç Uzatma
Saçlarınızın çabuk uzaması ve saç bakımınız için aşağıdaki doğal yöntemleri uygulayabilirsiniz.
Yarım olgun avokadoyu çatal ile iyice ezin. İçine bir çorba kaşığı üzüm çekirdeği yağı ve bir çorba kaşığı soya yağı katıp iyice karıştırdıktan sonra saç diplerine iyice yedirerek sürün. Daha sonra başınıza önce mutfakta kullandığınız streç filmden bir kat sarın onun üzerine de ılık havlu sarıp 1 saat bekleyin. Son olarak saçınızı yıkayıp durulayın. (Hafta bir kez uygulayabilirsiniz.)
Bir kahve fincanı sıcak suyun içine bir kahve fincanı keten tohumu yağı, yarım limon suyu katarak ocağa koyun ve kaynamaya başlayınca hemen ocaktan alın. Başınıza sürebileceğiniz sıcaklığa gelince ılık olarak saçlarınıza sürüp yukarıdaki gibi streç film ve havlu ile sarın. Bir saat sonra saçınızı yıkayıp durulayın.
Not: Bu iki maske saçların çabuk uzaması ve saç dökülmesi için çok faydalıdır.
etiketler:düz saç, düz saç bakım önerileri, düz saç bakımı, düz saç için kullanılacak fırça, düz saç için modelleri, düz saç için tarak, düz saç modelleri, düz saça uygun modeller, düz saça uygun tarak, düz saçı tarama, düz saçı tarama şekli, düz saçın bakımı, düz saçın taranma şekli, düz saçın taranması, düz saçlar, düz saçlar için bakım, güzellik, güzellik sırları, hızlı saç uzaması için yapılması gerekenler, kadin, kadın sağlığı, Kadınlar, kadınlar ve sağlık, saç, saç bakım önerileri, saç bakımı, saç bakımı için öneriler, Saç Kesimi, saç modeli, saç modelleri, saç tarama, saç uzaması için yapılması gerekenler, saç uzatırken saç kesiminin önemi, Saç Uzatma, saç uzatma önerileri, saç uzatma yöntemleri, saçın çabuk uzaması için yapılması gerekenler, saçın hızlı uzaması için yapılması gerekenler, saçın uzaması için yapılması gerekenler, saçlar, saçların uzatılma şekli

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder