27 Ağustos 2013 Salı

Samsung Galaxy Note 8 Özellikleri Fiyatı Resimleri

  Hiç yorum yok
Galaxy Note 8 Özellikleri Nelerdir?,
Galaxy Note 8 Fiyatı,
Samsung Galaxy Note 8 Ne zaman Çıkacak?,

Dünyanın en iyi telefon üreticilerinden biri olan Samsung şirketi, yaptığı yenilikler ile dokunmatik akıllı telefonlarda bir çığır açtı gibi. Çıkardığı Samsung Galaxy S modelleri ile adını piyasanın en üstüne taşıyan Samsung GSM şirketi yeni model Galaxy Note 8′i çıkaracağını duyurdu.

Samsung Galaxy Note 8 Özellikleri Fiyatı Resimleri

Cihazın ne zaman piyasaya çıkacağına dair bir bilgi açıklamadılar. Muhtemelen MWC 2013 etkinliğinde resmi olarak tanıtılacağını umuyoruz. Fiyatı hakkında da henüz bir bilgi bulunmamaktadır.
Samsung Galaxy Note 8  Muhtemel Özellikleri;
Note8, 8 inçlik TFT Super Clear LCD ekrana ve 1280 x 800 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Cihaz iPad mini ile rekabet içinde olacağı için uygun bir fiyat ile piyasaya sürülecek.
Yayınlanan Benchmark sonuçlarına göre tablet 1.6GHz saat hızında çalışan ve Exynos 4 Quad olduğu tahmin edilen işlemci, 2GB RAM, 16GB/32GB depolama kapasitesi, 32GB’a kadar microSD desteği, 5megapiksel çözünürlükte arka, 1.3megapiksel çözünürlükte ön kamera, 4600mAh batarya, WiFi, Bluetooth 4.0, A-GPS, USB 2.0 girişi, 7.95mm kalınlık, 330gr ağırlık ve Android 4.2 işletim sistemi gibi özelliklerle gelecek.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder