2 Eylül 2013 Pazartesi

Fatih Harbiye Dizisi Hangi Kanalda?

  Hiç yorum yok
Önceleri Hande Yener’in sevgilisi olarak tanıdığımız ve sonrasında Küçük Sırlar dizisinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kadir Doğulu, daha sonra Pis Yedili isimli dizide başrolde yer alarak kariyerinde zirveye oturdu. Derken, diziden ani bir kararla ayrılan ve yeni yayın hayatına giren Fatih Harbiye dizisinde yer almaya başlayan Kadir Doğulu, bu diziden oldukça ümitli.
fatih harbiye dizisi hangi kanalda, fatih harbiye dizisi oyuncuları, fatih harbiye dizisi konusu, fatih harbiye dizisi fox tv, fatih harbiye dizisi kadir doğulu, kadir doğulu yeni dizisi,fatih harbiye dizisi fox tv,

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk bölümüyle gecenin zirvesine yerleşen Fatih Harbiye dizisi, özellikle gençlerden büyük ilgi gördü. İlginç bir konuya değinen ve Peyami Safa’nın aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan Fatih Harbiye, Fox Tv ekranlarında Cumartesi akşamları saat 20.00′de yayınlanıyor. Daha ilk bölümden büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, ilerleyen bölümlerde de popülerliğini arttıracak gibi görünüyor. 
Başrollerde Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer, Pınar Dikici ve Itır Esen gibi isimlerin yer aldığı Fatih Harbiye dizisinin senaristliğini ise Hayriye Ersöz üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Sadullah Celen oturuyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder