6 Eylül 2013 Cuma

Gaye Gürsel Kimdir?

  Hiç yorum yok
Gaye Gürsel Kimdir? 
Gaye Gürsel Hakkında
Gaye Gürsel Biyografi
Gaye Gürsel Nereli

Geçtiğimiz yıl final yapan ve özellikle gençlerin severek takip ettiği İşler Güçler dizisinde tanıdığımız Gaye Gürsel, sadece oyunculuk performansı ile değil, aynı zamanda güzelliği ile de dikkat çekiyor. Yeni sezonda Kurtlar Vadisi dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan Gaye Gürsel, dizinin kadrosuna sürpriz bir karakter olarak dahil olacak. Peki, Gaye Gürsel kimdir?
1 Ocak 1981 yılında İzmir’de dünyaya gelen Gaye Gürsel, 2002 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Daha sonra oyuncu olmaya karar veren güzel oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Okulu’nda uzun bir süre oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonra yurtdışına giderek eğitimine orada devam eden Gaye Gürsel, oyunculuk kariyerinin başlangıcını Haziran Gecesi dizisinde yaptı.
2004 yılında Haziran Gecesi isimli projeden sonra Kaybolan Yıllar, Tutkunum Sana, Senin Uğruna, Asi, Elif, Makber, Öğretmen Kemal ve İşler Güçler isimli televizyon projelerinde yer alan Gaye Gürsel, ayrıca sinema filmlerinde de yer aldı. Şimdilerde ise ekranların gelmiş geçmiş en iyi dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi’nin yeni sezonunda yer almaya hazırlanıyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder