6 Eylül 2013 Cuma

Yiğit Özşener Kimdir?

  Hiç yorum yok
Yiğit Özşener Kimdir?
Yiğit Özşener Hakkında
Yiğit Özşener Biyografi
Yiğit Özşener Nereli? 

6 Nisan 1972 yılında İzmir’de dünyaya gelen Yiğit Özşener, bugüne kadar birçok ünlü dizi ve film projesinde yer aldı. 1996 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’nden mezun olan Yiğit Özşener, 200 yılından bu yana televizyon ekranlarında karşımıza geliyor. 2000 yılında Herkes Kendi Evine isimli projenin ardından 2001 yılında Karanlıkta Koşanlar isimli televizyon dizisinde yer alan ve sonrasında giderek ekranların aranan yüzü haline gelen yakışıklı oyuncu, yeşil gözleri ve ilgi çekici gülümsemesi ile dikkat çekiyor.
2007 yılında yer aldığı Dudaktan Kalbe dizisinde kariyerinde önemli bir adım atan Yiğit Özşener, burada Türk izleyicisinin büyük beğenisini kazandı. Derken ünlü oyuncuyu Türk televizyonlarının bugüne kadarki en iddialı yapımlarından birisi olan Ezel dizisi ile ekranlarda gördük.
Burada 2 sezon boyunca müthiş bir oyunculuk performansı gösteren ve Cengiz Atay rolü ile oyunculuğunda çok önemli bir noktaya gelen Yiğit Özşener, şu sıralar İntikam dizisinde ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İntikam dizisinde Rüzgar’ı canlandıran Nejat İşler’in diziye veda etmesinin ardından yeni sezonda Rüzgar karakterini Yiğit Özşener canlandır

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder