2 Eylül 2013 Pazartesi

Hamilelik Belirtileri Nelerdir?

  Hiç yorum yok
Anne olmak dünyanın en güzel duygularından biridir. Bunu hissettiğinizde ise kendinizi daha bir farklı hissetmeniz kuvvetle muhtemel. Bazı hamilelik belirtilerinden yola çıkarak ve ardından da gebelik testi yaparak, hamile olup olmadığınızı anlayabilirsiniz. Hamilelik belirtilerinden biri, geciken adet dönemidir. Adet döneminiz geciktiyse, bir gebelik testi alıp yapmanızı tavsiye ediyoruz.
En yaygın hamilelik belirtileri mide bulantısı ve baş dönmesidir. Hamileliğin ilk haftalarında mide bulantısı ve baş dönmesi en sık görülen iki belirtilerdir. Bu dönemde anne adayları pek fazla yemek görmek istemez. Yediklerinde ise aniden sevdikleri yiyecekten bile nefret edebilirler.
Hamilelik belirtilerinden biri de vücut ağrılarıdır. Belde, eklemlerde ve vücudun çeşitli bölgelerinde ağrılar görülebilir. Bu da anne adaylarının hamilelik belirtisi olarak alabileceği belirtilerdendir. Ancak anne adayı, bu belirtileri göstermeyebilir ya da hamile olduğu halde adet görebilir. Bu nedenle, eğer korunmasız olarak ilişkiye girdiyseniz ve bu belirtilerden en az biri varsa ya da hiç biri olmasa bile, mutlaka bir gebelik testi yaptırmanızı tavsiye ediyoruz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder