2 Eylül 2013 Pazartesi

Transparan Pudra Nasıl Kullanılır?

  Hiç yorum yok
Son yıllarda makyaj trendleri, doğallığa doğru kalıcı adımlarla ilerlerken, makyaj malzemelerinde de oldukça doğal ürünler çıkıyor. Makyaj çantanızın en kullanışlı parçası transparan pudradır, desek sanırım herkes aynı fikirde olacaktır. Bu çok amaçlı ve pratik ürün, nasıl kullanacağınızı bilirseniz, sevgilinizin yanındayken zor duruma düşmenize engel olacak. Peki, transparan pudra nasıl kullanılmalıdır? 
  • Kirpikleri Dolgunlaştırır
Temiz bir maskara fırçası ile kirpiklerinize ince bir katman halinde transparan pudra uygulayın. Ardından iki kat maskara sürün. Bu uygulama kipriklerinizi birbirine yapıştırmadan dolgunlaştıracak.
  • Parlamalarının Önüne Geçer
Belli bir miktarda talk pudrası barındıran transparan pudra, ciltteki yağı emmek konusunda oldukça profesyoneldir. Gün içinde yağlanan bölgelere uygulayın ve parlamaların önüne geçin.
  • Su Toplamaları Önler
Günlük ayakkabılarınızı çıkarıp topukluları giyeceğinizde ayakkabının içine pudra dökerek su toplama olasılığının önüne geçebilirsiniz.
  • Makyajı Hafifletir
Eğer bronzlaştırıcıyı ya da göz farını biraz abartılı uyguladığınızı düşünüyorsanız, kabarık bir fırçayla transparan pudra kullanarak yarattığınız o abartılı etkiyi büyük oranda hafifletebilirsiniz. Böylece makyajınız bir yere bulaşmadan ondan kurtulmuş olacaksınız.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder