2 Eylül 2013 Pazartesi

Kusursuz Makyajın Sırrı Nedir?

  Hiç yorum yok
Hakkınızda konuşturacak bir kusursuzluk mu istiyorsunuz? O zaman gerçeği açıklamanın zamanı geldi. Aradığınız ve aldığınız makyaj malzemeleri işinize yaramıyor mu? O zaman makyaj altı bazı kullanmıyorsunuz demektir. Bu tip baz ürünlerini sadece davet ve parti makyajlarında kullanmayı bırakıp, günlük makyaj rutininize dahil etmenizi öneriyoruz, böylece günlük cilt nemlendirme işlemini de yerine getirmiş olacaksınız.
Benefit Cosmetics’in makyaj bazı Stay Flawless ile pudranızın ve fondötenininizin kalıcılığını 15 saat korumasını sağlayabilirsiniz. Makyaj altı bazı, makyaj yaparken oldukça önemlidir. Fondöten ve pudra uygulaması öncesi makyaj altı bazı kullanmayı ihmal etmeyin. Böylece siz cildinizi nemlendirirken, bir yandan da gün boyu oluşabilecek parlamaları ve ton farklılıklarını da engellemiş olacaksınız.
Kusursuz bir tene kavuşmak mı istiyorsunuz? O zaman makyaj altı bazını ihmal etmeyin. Nemlendiricinizi de makyaj altı bazı olarak uygulayabilirsiniz. Cilt tipinize uygun bir baz sayesinde, makyajınızın kusursuz bir görünüm kazandırabilirsiniz. Gece davetlerinde kusursuz görünen cildiniz, artık gün içinde de kusursuz görünecek. Siz sadece makyaj altı bazını uygulayın ve gerisini ona bırakın.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder