2 Eylül 2013 Pazartesi

En İyi Lavantalı Parfümler Hangileri?

  Hiç yorum yok
Eğer lavanta kokusunu yalnızca çamaşır yumuşatıcınızla özdeşleştiriyorsanız, ayarlarınızı değiştirmelisiniz. Parfümler, sitrus aromalı, çiçeksi ya da odunsu olabilirler. Çiçeksi kokuların vazgeçilmezlerinden biri olan lavanta dokunuşu, parfümü erkekler için çok daha etkileyici bir hale dönüştürüyor. İşte sevgilinizi etkileyecek notanın üç farklı versiyonu…
Çekici
Gucci, Museo Forever Now. Baharatlı, musk’lı ve pudramsı koku oldukça güçlü. Lavanta ise bu karışımı yumuşatarak daha sofistike bir hale dönüştürüyor. Gucci’nin bu oldukça seksi kokusunun şişe tasarımı da oldukça havalı.
Yeşil
Jo Malone, Amber&Lavender. İki efsane içerik olan amber ve Fransız lavantası bir aradayken, oldukça taze kokuyor. Yeşil tonlarındaki bu parfüm, erkek arkadaşınızı etkilemeniz için yeterli olacak.
Fresh
Fresh ve sade kokulardan mı hoşlanıyorsunuz? O zaman Tom Ford’un Lavender Palm isimli parfümü tam size göre. Bu uniseks koku, lavantanın üç versiyonunu, bergamotu ve limon çiçeğini içinde barındırıyor. Lavanta tüm zamanların en güzel notalarından birisi olmaya devam ederken, onun bu etkisinden siz de yararlanın. Böylece taze ve seksi kokacaksınız.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder