1 Temmuz 2014 Salı

ÇILGIN DERSANE DİZİ OYUNCULARI KİMLER - ÇILGIN DERSHANE DİZİSİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU

  Hiç yorum yok
ÇILGIN DERSANE DIZISI...

Sinema filmi olarak yayinlanan ve 3 film seklinde izleyici ile bulusan Çilgin Dersane filmi sinemada en çok izlenen filmler arasinda da yer almistir. Izleyici tarafindan büyük begeni kazanan ve 3 ayri film olarak vizyona gelen Çilgin Dershane simdide dizi olarak ekranlarda olacak.

Show Tv yaz dönemi için süper bir dizi ile yaza damgasini vuracaga benziyor. Çilgin Dersane Üniversitede adli diziyi izleyici ile bulusturacak olan Show Tv simdiden dizi ile ilgili bilgileri ve tanitimlari yapmaya basladi.

Çilgin Dersane Üniversitede adli yeni dizide yine bilindik çilgin dershane konu ve oyunculari olacak, çilgin dershane oyuncularina yeni katilanlar ve eski oyunculardan da bir çogu en önemlisi Mustafa Topaloglu yine olacak :)

Çilgin Dersane Üniversitede Oyunculari Kimler

Çilgin Dersane Mojo - Pashan Yilmazel
Çilgin Dersane Firildak - Ozan Aydemi
Çilgin Dersane Kurdela - Duygu Çetinkaya
Çilgin Dersane Doktor - Okan Karacan
Çilgin Dersane Mustafa Hoca - Mustafa Topaloglu
Çilgin Dersane Bigboy - Memduh Kizilkaya
Çilgin Dersane Astrolog - Merve Dizdar
Çilgin Dersane Jobs - Oguz Peçe

Güncellenecektir...

Çilgin Dershane Üniversitede Dizi Konusu

Show Tv ekranlarinda izleyici ile bulusacak Çilgin Dersane Üniversitede dizisinin konusu;
Her yil oldugu gibi bu yil da bir üniversiteyi kazanamayan Çilgin Dersane ögrencilerinin baslari aileleriyle belaya girer. Bu beladan kurtulmak için hep beraber çok iddiali bir çözüm bulurlar.
Ancak bu çözüm baslarina, hiç ummadiklari çok daha büyük ve komik sorunlar açar...

çilgin dersane üniversitede, çilgin dersane üniversitede dizi oyunculari, çilgin dersane üniversitede oyuncu kadrosu, çilgin dersane üniversitede dizisi konusu, çilgin dersane üniversitede dizisi karakter isimleri, çilgin dersane üniversitede dizisi, çilgin dersane üniversitede dizisi ne zaman basliyor, çilgin dersane üniversitede dizi karakter isimleri, çilgin dersane üniversitede izle, çilgin dersane üniversitede dizisi 1. bölüm fragmani, çilgin dersane üniversitede 1. bölüm izle, çilgin dersane dizisi, çilgin dersane dizi oyuncu isimleri, çilgin dersane dizisinde kimler oynuyor, çilgin dersane dizi konusu nedir oyunculari kimlerdir,  Kategori: dizi, dizi izle, Show Tv, tv, yeni diziler, çilgin dersane, çilgin dershane dizi oyunculari


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder